Strandkézilabda

2023.07.21. 08:22

Sztárokkal indul a XIII. Salgó Cup a megyeszékhelyen

Pénteken ismét ellepik Európa legjobb strandkézilabdásai Salgótarjánt: indul a XIII. Salgó Cup EBT strandkézilabda torna.

Nool.hu

A hétvégén ismét a homoké a főszerep Salgótarjánban

Forrás: Salgó Cup EBT

A Salgótarjáni Strandépítők KC szervezésében immár 13. alkalommal rendezik meg hétvégén a Salgó Cup EBT (European Beach Handball Tour) és Nemzeti Bajnokság selejtezőjét a salgótarjáni Kecskés József Strand Arénában. A torna már pénteken elkezdődik, sőt, az első nap az utánpótlás csapatok is megmutathatják tehetségüket három korosztályban – U14, U16 és U18 –, lányok és fiúk egyaránt.

A nemzetközi tornára összesen 18 férfi és 14 női csapat nevezett, közülük a férfiaknál 4, a női szekcióban pedig 3 gárda érkezik külföldről a völgyvárosban rendezendő megmérettetésre. Nógrád vármegyét 3 női és 3 férfi csapat képviseli a XIII. Salgó Cup EBT tornán, a férfi mezőnyben a Strandépítők, a Strandépítők Senior és a Balassa SE Balassagyarmat áll majd pályára, a nőknél pedig a Strandépítők Girls, a Strandépítők Girls Senior és a Strandépítők Csibék csapatainak szurkolhatunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában