Magyar Nagydíj

2023.07.21. 09:57

Nógrádi F1-rajongók, figyelem: ilyen időjárás várható a Hungaroringen!

Péntek van, hivatalosan is elkezdődik az Forma-1 hétvégéje Mogyoródon. A Magyar Nagydíj miatt rengeteg nógrádi drukker is ellátogat a Hungaroringre. Mutatjuk a következő napok időjárási előrejelzését.

Nool.hu

Pénteken esőre és erős szélre is számítani lehet a Hungaroringen. A képen Carlos Sainz, a Ferrari spanyol pilótája küzd az elemekkel egy korábbi versenyhétvégén.

Forrás: motorsportmagazine.com

A Köpönyeg.hu időjárási prognózisa szerint a Forma-1-es hétvége kezdetén (a szabadedzések napján), pénteken délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. Eleinte csak északnyugaton, aztán délutántól egyre többfelé alakul ki zápor, zivatar, északon akár csendes eső. Főleg délen, délnyugaton heves zivatarok is lehetnek felhőszakadással, jégesővel – ez szerencsére távol esik Mogyoródtól. Estétől aztán megerősödik, néhol viharossá fokozódik az északnyugati szél. 28 és 34 fok között alakul a hőmérséklet.

Időjárás, Magyar Nagydíj, Hungaroring, Mogyoród
Várható időjárás Mogyoródon a Forma-1-es versenyhétvégén
Forrás: koponyeg.hu

Szombaton, az időmérő és más izgalmas betétfutamok napján − hajnalban − délen és keleten még lehet csapadék, majd napközben átmeneti szünet és többórás napsütés következik. Délután a Dunántúlon már ismét előfordul zápor, zivatar. 25 és 30 fok közé csökken a hőmérséklet.

Az F1-es versenyhétvége csúcspontján, vasárnap északnyugat felől csökken a felhőzet, és ragyogóan napos időre van kilátás. Csapadék csak eleinte a Tiszántúlon fordul elő. 29-30 fok körüli értékeket mérhetünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában