Autóverseny

2023.07.29. 09:14

Látványos autók lepik ma el Salgótarján főutcáját

Autós találkozó és rally verseny miatt korlátozzák hétvégén a forgalmat több útszakaszon.

Nool.hu

Autós bemutató és rally verseny miatt kell forgalomkorlátozásra számítaniuk az autósoknak hétvégén szűkebb hazánk több pontján. Mint portálunk arról korábban már beszámolt, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményben hívta fel a lakosság figyelmét, hogy a salgótarjáni I. Street Cyclekart autós bemutató szlalom és középmotoros sportautók találkozója és kiállítása nevű rendezvény, valamint R-Cup Challenge Rally Sprint autóverseny miatt a Salgótarjáni Rendőrkapitányság illetékességi területén hétvégén forgalomkorlátozások várhatók.

A tájékoztatás szerint július 29-én, szombaton 5-től 21 óráig lezárják Salgótarjánban a Rákóczi utat az Arany János út és Pécskő út közötti szakaszon. Kerülni a 21-es számú főúton, valamint a Március 15-e úton lehet. 

Egy nappal később, július 30-án, vasárnap pedig 6 óra 30 perc és 19 óra között a rendezvény miatt lezárják a Salgótarján Rónabánya településrész és Cered közötti szakaszát. Az autósok ezt a részt Pétervására felé kerülhetik el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában