Megmérettetés

2023.07.18. 16:18

Különdíjakat biztosított a salgótarjáni színház a névadója vitorlás emlékversenyéhez

Immár negyedik alkalommal emlékeztek meg vitorlásversennyel Csopakon a Tenkes kapitánya televíziós sorozat címszereplőjéről, aki maga is szívesen szelte a „magyar tenger” hullámait vitorlásán. A megmérettetés különdíjait idén is a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház ajánlotta fel.

Veres Edina

Immár negyedik alkalommal emlékeztek meg vitorlásversennyel a Tenkes kapitánya televíziós sorozat címszereplőjéről

Forrás: Facebook

A Kereked Vitorlás Klub a napokban ismét Csopakon rendezte meg a hagyományos Kereked Klasszikus Kupa nevű vitorlás versenyt, amely immár negyedik alkalommal Zenthe Ferenc Emlékverseny is volt. 

A salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház közösségi oldalán osztotta meg, hogy a teátrum névadója egy Dragon típusú vitorlással rendszeresen versenyzett, nem is eredménytelenül, hiszen több bajnoki címet is bezsebelt. Emiatt születésének centenáriumi évétől – 2020-tól – a salgótarjáni színház kezdeményezésére a volt sportegyesülete által szervezett próbatétel emlékverseny is egyben, amelynek különdíjait idén ismét a Zenthe Ferenc Színház biztosította.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában