Autósport

2023.07.10. 13:47

Külföldről is sokan ellátogattak a szécsényi autós találkozóra (fotók)

Rengeteg gyönyörű és különleges autót vonultatott fel a szécsényi Robinson Szigeteken megrendezett három napos találkozó.

Langa Attila

Már ötödik alkalommal rendezett találkozót az NNC Garage csapata, amelynek idén a szécsényi Robinson Szigetek fantasztikus környezete adhatott otthont. A Robinson Chill NNC Garage Summer Car Meet elnevezésű rendezvényen rengetegen vettek részt, hiszen közel kétszáz különlegesebbnél különlegesebb négykerekűt láthattak a szép számban kilátogató érdeklődők.

Szebbnél szebb autókat láthattak a Robinson Szigeteken
Szebbnél szebb autókat láthattak a Robinson Szigeteken
Fotó: Langa Attila

Hontvári Zoltán, a rendezvény főszervezője elmondta, már ötödik alkalommal rendeznek csapatával nagytalálkozót, amelynek idén a kikapcsolódás, a nyugalom és szép környezet volt a fő irányvonala. Ezt mind megkapták a Robinson Szigeteken, amelyet külön megköszönt, valamint háláját fejezte ki a saját és a helyszínen megjelent segítőinek is.

A helyszínen hatalmas sikert aratott a függőhíd, amelyen minden jármű izgalommal teli jött-ment a rendezvény ideje alatt, amely a korábbiaktól eltérően volt most először három napos, valamint a szervezők próbáltak újabb programokkal kedveskedni a megjelenteknek.

Minden korosztály képviseltette magát a rendezvényen
Minden korosztály képviseltette magát a rendezvényen
Fotó: Langa Attila

A környékbeliek mellett többek között érkeztek autósok Szegedről, Nyíregyházáról, Debrecen és Győr mellől, de még Szlovákiából, Ausztriából és még Hollandiából is. A főszervező a rendezvény sikerével kapcsolatban úgy vélekedett, hogy a számukra a rengeteg látogató, a pazar autó felhozatal, valamint a jó hangulat önmagáért beszélt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában