Labdarúgás

2023.07.05. 14:01

Edzőváltás a bajnokesélyes kispadján

Már nem Romhányi Tamás irányítja a Silver Tüzép-Karancslapujtő együttesét.

Stefán Antal Krisztián

Szabó Gábor felel a szakmai munkáért a következő idényben

Forrás: nogradifutball.hu

Fotó: Lukács Attila

Információink szerint már nem Romhányi Tamás irányítja a megyei I. osztályban az előző szezont a harmadik helyen záró, illetve a Megyei Kupát megnyerő Slver Tüzép-Karancslapujtő gárdáját.
A korábbi tréner egyéb elfoglaltságai miatt már nem tudja ellátni a vezetőedzői teendőket, de játékosként továbbra is a klub kötelékében marad. Az új mester kiléte is ismert már a kelet-nógrádi csapatnál. A megüresedett pozíciót a korábbi aszisztens, Szabó Gábor veszi át.
Tóth Szilárd, az egyesület vezetőségi tagja a Nógrádifutballnak elmondta, nagyon sajnálják, hogy megszakadt a három éve tartó együttműködés, nehezen engedik el a szakembert, de megértik és támogatják jövőbeni terveiben és örülnének, amennyiben ideje engedi, segítené az új edzőt.
Szabó Gábor számára nem lesz ismeretlen a terep, hiszen tavaly az egész szezonban már az együttesnél dolgozott, valamint korábban két szezonon át Nagy Tibor segítője volt az NB III.-ban szereplő Balassagyarmati VSE kispadján. Az lapujtőiek hétfőn kezdték meg a felkészülést a következő szezonra, ahol egyértelműen bajnoki cím, feljutás, Megyei Kupa győzelem, valamint sikeres Magyar Kupa szereplés a cél. Az első tétmérkőzésre minden bizonnyal utóbbi sorozatban kerül majd sor, augusztus első hétvégéjén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában