Labdarúgás

2023.07.07. 12:16

Csak élvezni akarja a játékot a megye kettő gólkirálya

Hugyecz Márton zsinórban második alkalommal bizonyult a legjobb mesterlövésznek a megyei II. osztályban. A fiatal támadóval az elmúlt idényéről beszélgettünk.

Stefán Antal Krisztián

– Tavalyhoz hasonlóan idén sem lőtt nálad senki több gólt a megye kettőben. Mi a titka, hogy ennyire eredményes tudsz lenni?
– Igazából én csak élveztem a játékot. A jó szereplésben és a gólkirályi címben sokat segített a csapat minden tagja, nélkülük ez nem sikerülhetett volna.

– Idén gyakorlatilag minden rólad és a csapatodról szólt a bajnokságban. Mivel tudtatok ennyivel a mezöny fölé kerekedni?
– A csapat nagyon összekovácsolódott a szezon alatt és mindenki élvezte az együtt töltött időt, ez pedig párosult az eredménnyel.

Hugyecz Márton (balra kékben) és a Szügy majdnem mindenben a legjobbnak bizonyult ebben a kiírásban.
Hugyecz Márton (balra kékben) és a Szügy majdnem mindenben a legjobbnak bizonyult ebben a kiírásban.
Forrás: Szügy SE Facebook

– Ez volt a hetedik szezon, amit lehúztál a csapatnál. Sokat jelent számodra a klub?
– Személy szerint rengeteget jelent, mert itt tényleg egy nagyon jó társaság van hosszú idő óta. Számomra ez a legfontosabb tényező, ami a klubnál maximálisan jelen van.


– A nagypályás focin kívül futsalban is maghatározó játékosa voltál a Talent 2019 csapatának. Elégedett vagy a szezon végi negyedik hellyel és a saját teljesítményeddel?
– Ebben a szezonban már egy másik bajnokságban indultunk, ami sokkal erősebb volt az előző évihez képest, de úgy gondolom, hogy jól helytállunk ebben a környezetben is és szép eredményeket értünk el, amire lehet majd építeni a következő idényben.

Hugyecz Márton (felső sor, balról a második) a Talent 2019 futsal csapatának is meghatározó tagja. Archív fotó: Nógrádifutball


– Ezek mellett a Balassagyarmati Téli Teremlabdarúgó Bajnokságban is aranyérmet nyertél az Észak Kapujával. Mi döntött mellettetek az aranyéremért vívott csatában és mit lehet tudni erről a csapatról?
– Ez a csapat egy nagyon összeszokott, rutinos társaság, már régóta együtt játszanak, nagyon örülök, hogy bekerülhettem ebbe a remek együttesbe. A csapat végig nagyon jó teljesítményt nyújtott téli bajnokságban. Mondhatjuk azt is, hogy „szerencsénk” volt a véghajrában, mert az utolsó fordulóban nem a saját kezünkben volt a sorsunk, hogy mi leszünk-e a végső győztesek, de szerencsére úgy alakultak az eredmények, hogy sikerült megnyernünk a bajnokságot.

Márton az Észak Kapuja sikeréből is kivette a részét Archív fotó: NOOL

– Mik a céljaid a következő szezonra egyénileg és csapatszinten? Lehet, hogy a közeljövőben a megye egyben is találkozhatunk majd a neveddel?
– Csapatszinten szeretnénk minél előrébb végezni a megye kettes bajnokságban. Ezen felül szerentném mind a három csapatban a maximumot kihozni magamból és hasznos tagja lenni a közösségnek. Lehetséges, hogy egyszer eljön majd az idő, hogy a megyei I. osztályban is játszak, ez majd a jövőben kiderül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában