Labdarúgás

2023.06.22. 16:38

A tulajdonos eladná a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadiont, a Stécé tovább dolgozik

Több online felületen is olvasható volt a napokban, hogy a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadiont szeretné eladni a tulajdonosa, amely némely híradással ellentétben nem az SBTC, hiszen az ingatlan magánkézben van.

L. A.

Országos sajtóhírek szerint valamivel több mint 336 millió forint kínálják eladásra a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadiont, melyet bérlőként használ az NB III-ba frissen visszajutott SBTC. A stadion eladásával kapcsolatban megkérdeztük Árki Gábort, a klub vezetőjét, hogy mit szólt az online felületeken országosan is terjedő hírhez.

Kérdésünkre a klubvezető elmondta, hogy a cikkben a tulajdonjoggal való megnevezés nem helyes (sok médium a klubot jelölte meg tulajdonosként − a szerző), ezért már kérték a hírportálokat a korrekcióra. A Stécé csapatának érvényes bérleti szerződése van a tulajdonossal, így őket ez nem érinti. Mint fogalmazott, csinálják tovább a dolgukat, ezzel nem is kívánnak a későbbiekben foglalkozni.

Néhány hónapja írtuk meg, hogy vandálok törtek be a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionba, és jelentős kárt okoztak a létesítményben. Az elkövetőket rövid időn belül azonosította és elfogta a rendőrség

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában