Labdarúgás

2023.06.30. 08:54

A Ferencvárosnál folytatja a balassagyarmati futballista (videó)

Hodászi Eszternek nem lesz ismeretlen a zöld-fehér szerelés.

S. A.

Hodászi Eszter a Fradinál folytatja pályafutását

Forrás: Fradi.hu

A magyar bajnokságot az előző szezonban megnyerő FTC-Telekom a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a korábban a BSE Palóc Farkasoknál nevelkedő Hodászi Esztert. Eszter 2003. június 10-én született Balassagyarmaton, majd 13 éves korában került első ízben a Ferencvároshoz, ahol különböző utánpótlás együttesekben, valamint válogatottakban játszott. A játékos 2021-ben igazolt a Soroksár csapatához. Az első NB I-es szezonja balszerencsésen indult, hiszen a második bajnoki mérkőzésen megsérült, elszakadt az elülső keresztszalagja a térdében. A hosszú felépülése után viszont a csapat vezetőedzője, Dukon Béla bizalmat szavazott neki, és a sérülése ellenére majdnem minden meccset végigjátszott a sárga-feketéknél, ahol NB II-es bajnoki címet ünnepelhetett az előző idény végén.

Eszternek és családjának szívből gratulálunk a remek hírhez, és további sikerekben gazdag, sérülésmentes pályafutást kívánunk neki!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában