Labdarúgás

2023.05.25. 12:00

Varsányban előzne a Karancsalja, nagy rangadó Karancslapujtőn

A huszonhatodik fordulóval folytatódik a megyei II. osztály.

S.A.

Egy esetleges győzelemmel megelőzné aktuális ellenfelét a Karancsalja (feketében) gárdája.

Forrás: NOOL | Archív fotó

Fotó: H.M.

Megyei II, osztály, 26. forduló:
Balassagyarmati SC (9.) – Mátraverebély-Szentkút (6.)
Balassagyarmat, szombat, 17 óra.
Nehéz esélyeket latolgatni ezzel a párharccal kapcsolatban, hiszen mindkét társulat rendkívül hullámzóan teljesít a tavasszal. Jó csapatok is győztek már le, de meglepő vereségek is szerepelnek az eredménysorban. Egyik együttes sem játszott eddig sok döntetlent, talán ezért osztoznak majd meg a pontokon a felek.
Tippünk: 2–2

Mátramindszent SE (2.) – Mihálygerge SE (7.)
Mátramindszent, vasárnap, 14 óra.
Van miért visszavágnia a Mátramindszentnek az aktuális ellenfélnek, hiszen ősszel három ponttal a zsebében távozott innen a Mihálygerge. A mutatott formák és eredmények azonban azt vetítik előre, hogy kamatostul visszaadhatják az akkor kapott kölcsönt Jakab Győzőék, ezzel kiegyenlítve a számlát.
Tippünk: 4–1

Karancslapujtő KSE II. (3.) – Szügy SE (1.)
Karancslapujtő, vasárnap, 17 óra.
Már csak a matematika választja el a bronzéremtől az újonc karancslapujtői gárdát, míg a Szügy már két hete megszerezte a bajnoki címet. Ennek apropóján szinte biztos, hogy nyíltsisakos összecsapásra kerül majd sor. A KSE első csapata szombaton lép pályára, így akár többen vissza is játszhatnak majd, amivel alaposan megnehezíthetik az aranyérmes dolgát.
Tippünk: 1–1

Varsány SE (4.) – Karancsaljai MSE (5.)
Varsány, vasárnap, 17 óra.
A bajnoki negyedik szempontjából döntő ütközetre kerül majd sor ezen két csapat főszereplésével Varsányban. A házigazdák kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak az egész szezonban, míg a látogatók felemás idényt futnak. A varsányi katlanban sok jó egyesület elvérzett már, így valamivel Báránkó Gáborék bizakodhatnak jobban a hétvége előtt.
Tippünk: 3–2

Tari SZE (10.) – Galgagyörki SE (8.)
Tar, vasárnap, 17 óra.
Most vagy soha! Gondolhatják a bajnoki versenyfutásban eddig csak egy meccset megnyerő tariak, akik az utóbbi hónapokban szintén csalódást keltő teljesítménnyel előrukkoló Galgagyörköt látják vendégül ebben a körben. A házigazdák néhányszor már megviccelték az esélyesebb riválisokat, de ekkora lehetőségük nem lesz már arra, hogy nyerjenek idén. Van is esély arra, hogy ez összejöjjön.
Tippünk: 2–1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában