Labdarúgás

2023.05.26. 15:00

Az aranyéremért száll ringbe a Patak, újabb skalpot szerezne a Felsőpetény

A huszonötödik fordulót rendezik a megyei III. osztály nyugati csoportjában.

S.A.

Egy lépésre a bajnoki címtől a Patak (fehérben) gárdája.

Forrás: NOOL | Archív fotó

Fotó: Hűvösi Csaba

Megyei III. osztály, Nyugati csoport, 25. forduló:
Kétbodony SE (8.) – Egyházasdengeleg FE (12.)
Kétbodony, szombat, 17 óra.
Viszontagságos tavaszon van túl az Egyházasdengeleg, hiszen bár sokszor közel jártok a pontszerzéshez, győzelemhez, de ezt kevésszer sikerült megvalósítaniuk. A Kétbodony masszívan hozta az eredményeket, így ebben a párharcban is jó esélyük van, hogy sikerrel vegyék az utolsó hazai fellépésüket ebben a kiírásban.
Tippünk: 3–1

Nőtincs SE (6.) – Patak FC (1.)
Nőtincs, vasárnap, 17 óra.
Nyugaton is bajnokot avathatnak a hétvégén, hiszen ha sikerrel veszi a nőtincsi kalandot a listavezető Patak, az utolsó forduló előtt már behozhatatlan előnyre tesz szert. A vendéglátók kellemetlen ellenfelek, akár meg is nehezíthetik a bajnokesélyes dolgát, de ennek ellenére nem sok jel mutat arra, hogy akár pontokat is szerezhetnek.
Tippünk: 1–3

Felsőpetény SE (4.) – Érsekvadkert SE II. (3.)
Felsőpetény, vasárnap, 17 óra.
Kiegyenlített derbit hozhat a tabellán egymás mögött helyet foglaló egyesületek találkozója. A Felsőpetény remek tavaszi szezont produkál, aminek köszönhetően be is fogták és meg is előzték a Rétságot. A vadkertiek kevés alkalommal hibáztak, talán most is ők lehetnek a favoritok.
Tippünk: 1–2

Keszegi SE (11.) – Rétság FC (5.)
Keszeg, vasárnap, 17 óra.
Utoljára március elején nyert otthonától távol a Rétság, míg a keszegiek mindössze négy pontot szorgoskodtak össze a szezon második felében. Ezen az összecsapáson a játékosállomány alapján egyértelműen a vendégeknek kellene diadalmaskodniuk, de nem vehetik félvállról a találkozót, mert könnyen bajba is kerülhetnek.
Tippünk: 1–2

Legénd-Nézsa SE (10.) – Ipolyszög SE (9.)
Legénd, vasárnap, 17 óra.
A tabellán egymáshoz közel álló csapatok vívnak meg egymással Legénden vasárnap délután. Az Ipolyszög korábban már bizonyította, hogy sokkal többre lehet képes, mint amit a szezon jelentős részében mutatott, míg a legéndiek, különösen otthon, jól szerepelnek a közvetlen vetélytársak ellen. Háromesélyes csörte következik!
Tippünk: 2–2

Szabadnapos: Dejtár SE, Bernecebaráti-Kemence.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában