Pankráció

2023.05.26. 13:12

A laskafesztiválon is repkedtek a székek, és a pankrátorok is

A kazári laskafesztiválon újból szurkolhattak a műfaj szerelmesei az XWP Pankráció birkózóinak meccsein.

B.L.

A salgótarjáni veterán, Ron Corvus győzelmének pillanata

Forrás: Beküldött fotó

Sokan a ring köré gyűltek idén is, hogy megnézzék, ahogy egymásnak feszülnek a pankrátorok. Voltak csapatos, egyéni meccsek és még egy harcore összecsapást is rendeztek, amit már jól megszokhattak a szurkolók Ron Corvustól, civilnevén Szabó Norberttől, a salgótarjáni dojo vezetőjétől. 

A délutánt egy tag team, azaz csapatos mérkőzés nyitotta, ahol a salgótarjáni Oláh Gyuszi és társa, Ryan Bait - menedzserük, Carlos kíséretében - feszült a Maokai és Gulyás Öcsi alkotta duónak. Ez az izgalmas összeállítás jól meghozta a hangulatot az est további részéhez, ugyanis a tarjáni csapat győzedelmeskedett, igaz, egy kis segítséggel. 

A második mérkőzésen Rufus Goldfeet ellenfele a salgótarjáni veterán, Ron Corvus volt. Az összecsapás egy normál szabályrendszerben zajló küzdelemnek indult, de a mérkőzés felénél Rufus megfutamodott, és hardcore szabályrendszerré kívánta változtatni a meccset. Ez meg is történt, repkedtek a tálcák, a billentyűzetek és a szokásos sörösdoboz is előkerült, végül Rufus egy asztalon végezte. 

A délután főszereplői
A délután főszereplői
Forrás: Beküldött fotó

Ezt követően a debreceni Blaze csapott össze a budapesti Terrible Tamással. Ebben az egy-egy elleni ütközetben Blaze bármennyire is próbálkozott, mégis alulmaradt ellenfelével szemben. Ezután a budapesti Junior Bastard a tarjáni fenegyerek Matt Miriccel csapott össze. Miric a közönség nemtetszése ellenére végigküzdötte a meccset, a nagy részében fölényben is volt, de a végén egyet hibázott, és ezzel el is bukta a meccset. 

Az est főmérkőzésén a szamoai tank, Ozzy Spencer és nagyképű ellenfele Stab (Kis Rómeó) nézett farkasszemet. Ez egy igazi nehézsúlyú ütközet volt, amíg Bait és Gyuszi félbe nem szakította. De Öcsi és Maokai is megjelentek Ozzy erősítésére. Ebből kialakult egy "6 man tag match", azaz egy 3 a 3 elleni csapatos mérkőzés, ráadásul szabályok nélkül. Izgalmas, látványos ütközet volt, tele akcióval, ugrásokkal kemény ütésekkel, rúgásokkal a ringen belül és kívül egyaránt. Addig ment ez a küzdelem, míg végül Ryan Baitet sikerült kereszttűzbe fogniuk és sikerült kifektetni őt.

 

Címkék#pankráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában