Labdarúgás

2023.04.20. 12:00

Nagy diadalt aratott a Mohora, a hajrában nyert a Berkenye és a Mátraterenye

A negyeddöntőkkel folytatódott Nógrád Megyei Kupa idei kiírása.

Stefán Antal

Az Unicum FC Mohora (kékben) bebiztosította az ezüstérmet a megyei I. osztályban.

Forrás: Nógrádfutball.hu

Fotó: Lukács Attila

Nógrád Megyei Kupa, 3. forduló:
Unicum FC Mohora – SBTC 1–0 (1–0)
Mohora, 100 néző, vezette: Ordasi I. P. (Pál A., Istvanovszki A.)
Unicum FC Mohora: Földi – Pécsi, Telek (Rados, 77.), Rácz D., Széles B., Molnár K. – Klinger (Strihó), Káposzta, Bartal (Dallos), Pistyúr Zs. – Szita. Edző: Baranyi Tibor.
SBTC: Kanyó – Bakos, Csuka (Klajban), Leandro, Orosházi (Palkovics) – Boros (Kecskés), Nagy X., Horváth M., Csáki (Jakab), Tarlósi P. – Katona G. Edző: Sebestyén Szilárd.
Gl.: Káposzta (27.). Sárga lap: Szita, Molnár K.

Baranyi Tibort és Sebestyén Szilárdot kérdeztük a látottakról: 

Diósjenő SE – Mátraterenye SE 4–5 (1–3)
Diósjenő, 100 néző, vezette: Kovács M. (Boda V., Urbán V. P.)
Diósjenő SE: Szaszovszki – Sebők (Valent), Pincze D., Makkai, Bőgér Á. (ifj. Monostori L.) – Bőgér D. (Varga J.), Holman J., Krajcsek, Lami I. – Monostori A., Szunter (Varga Gy.). Játékos-edzők: Bőgér Dávid, Varga Gyula.
Mátraterenye SE: Krizsanyik – Babka, Miklós M., Ajtai, Kerényi – Percze – Znamecz (Kotroczó), Stark, Bata (Móricz), Domán – Kovács E. Edző: Bujtár Tamás.
Gl.: Szunter (9.), Monostori A. (49., 55.), Sebők (67.), ill. Kovács E. (12., 35., 65.), Bata (28.), Kotroczó (84.). Sárga lap: Krajcsek, ill. Ajtai.
Varga Gyula: – Nyílt sisakos mérkőzés volt! Az első félidőben jobban játszott a Mátraterenye, viszont a másodikban nagy erőket mozgósítva meg lehetett volna a győzelem. Sajnos a szerencse most ellenfelünket segítette, ilyen a futball. Kár ezért a meccsért, egy kis csalódottság van bennünk, de készülünk tovább. Sok sikert a Mátraterenyének a sorozatban!
Bujtár Tamás: – Ragyogóan előkészített pályán úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy szerettük volna. Az első öt percben sikerült három óriási helyzetet kialakítani, de sajnos ezeket nem tudtuk gólokra váltani. A hazai csapat az első támadásából gólt szerzett, de szerencsére gyorsan tudtunk rá válaszolni, sőt még a szünet előtt sikerült fordítani. Az első játékrész teljesen rendben volt és a három rúgott gól mellett még rengeteg helyzetünk volt. A fordulás után az öltözőben maradtunk és a hazaiak támadólag léptek fel, amivel meg is leptek minket. A végén jobban koncentráltunk és ennek köszönhetően megérdemelten jutottunk tovább. Egy gólokban gazdag és nagyon sportszerű kupamérkőzésen vagyunk túl. A Diósjenőnek további sok sikert kívánunk a bajnokságban! Játékosaimnak gratulálok a mai játékhoz!

Nagylóc SE – Berkenye SE 2–3 (1–0)
Nagylóc, 100 néző, vezette: Kiss D. (Homoki G., Bangó R.)
Nagylóc SE: Oláh M. – Oláh K., Rácz I., Baranyi S., Varga B. – Oláh Richárd, Csík R. (Csík Cs.), Juhász I., Csík D. – Mátyás J. (Rácz N.), Sámuel (Oláh Roland). Megbízott játékos-edző: Oláh Roland.
Berkenye SE: Flamich – Porvay, Keresztes G., Földvári D., Szandai (Schlenk) – Mátyás P., Illés, Rottek (Rusvay) – Greff, Fábri, Balga. Játékos-edző: Rusvay Gergely.
Gl.: Csík R. (16.), Varga B. (77.), ill. Balga (80., 93.), Fábri (81.). Sárga lap: Sámuel, Oláh K., Oláh M., ill. Mátyás P., Balga.
Oláh Roland: – Le a kalappal a játékosaink és a közönségünk előtt! Köszönjük szépen! Büszkék vagyunk rájuk! Nem látszott meg a pályán, hogy megye egyes csapat az ellenfél. Küzdöttünk, fölvettük a harcot. Kettő nullra is vezettünk már, mégis kiestünk. Oláh Martin büntetőt is védett. Mi egy megye hármas csapat vagyunk, ez az első évünk. A szívünket-lelkünket kitesszük a pályán, így volt ez most is. Sok sikert kívánunk a továbbiakban a vendégeknek, ügyesen fociztak, le a kalappal előttük is! 
Rusvay Gergely: – Nagyon nehéz meccsen, egy rossz pályán, egy kifejezetten jó és harcos ellenféllel szemben csak a legvégén sikerült kiharcolni a továbbjutást. Tudtam, hogy nehéz lesz, de azt nem, hogy ennyire! Nem játszottunk jól, de az összkép alapján megérdemelten jutottunk tovább. Sok sikert kívánok a Nagylócnak!

Pásztói SK – Silver Tüzép Karancslapujtő 0–3 (játék nélkül)
A hazaiak nem álltak ki a mérkőzésre, így a karancslapujtőiek játék nélkül jutottak tovább a következő fordulóba.

Az elődöntő párosításai: Silver Tüzép Karancslapujtő – Unicum FC Mohora, Berkenye SE – Mátraterenye SE. Játéknap: május 3., szerda, 17 óra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában