Labdarúgás

2023.03.26. 11:27

Sima győzelmével nagy lépést tett a bajnoki cím felé az SBTC

Lejátszották a huszonegyedik forduló szombati meccseit.

Nool

Hamar eldöntötte a három pont sorsát az SBTC (fehérben)

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

Megyei I. osztály, 21. forduló:

SBTC – Silver Tüzép Karancslapujtő 4–0 (4–0)
Salgótarján, 300 néző, vezette: Kasza D. (Lendvai G., Csathó Zs.)
SBTC: Sz. Varga – Bakos, Csuka, Sulyok, Orosházi (Csatlós D.) – Boros (Csáki), Horváth M. (Kecskés), Filkor, Nagy X., Tarlósi P. (Klajban) – Csifó (Katona). Edző: Sebestyén Szilárd.
Silver Tüzép Karancslapujtő: Vida – Tóth O., Sulcz, Bonivárt, Zsély D. (Rátóti) – Híves (Kovács B.), Romhányi - Pál G., Banka D. (Oláh D.), Szeles – Katona. Játékos-edző: Romhányi Tamás.
Gl.: Filkor (5.), Csuka (17.), Csifó (32.), Boros (34.). Sárga lap: Filkor, Tarlósi P., Sulyok, Sebestyén, ill. Banka D., Zsély D.

Sebestyén Szilárd: – Egy újabb rangadón vagyunk túl. Már az első negyvenöt percben eldöntöttük a lényegi kérdéseket, előnyünk akár még nagyobb is lehetett volna. A második félidőben, ugyan nem tudatosan, de magunkra húztuk az ellenfelet, volt is egy-két meleg pillanat a kapunk előtt, de kapusunk kitűnő teljesítményének köszönhetően megúsztuk kapott gól nélkül. A legjobb játékoskeret felett diadalmaskodott a fiatalos lendület, az elszántság. Azt kell mondanom, végig ellenszélben futballoztunk, kicsit sem éreztük a hazai pálya előnyét! Egy fontos állomáson vagyunk túl, de még van hátra néhány, amit sikeresen be kell húzni! Győzelmünket Balga Józsefnek ajánljuk, kívánjuk, hogy minél előbb térjen vissza közénk.

Romhányi Tamás: – Sajnos nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést. Hiába készültünk a pontrúgásokra, nekünk ebből semmi nem jött össze, ellenfelünk azonban rögtön az elején kettőből kettőt gólra váltott, ami lelkileg nagyon megfogta a csapatot. Ma gyengébb teljesítmények is voltak nálunk, amit egy ilyen rangadón nem bír el együttesünk. Túlizgulta a csapat ezt a meccset, így hátrányból már nem volt esélyünk a pontszerzésre sem. Sajnálom a szurkolóinkat, akik szép számmal kilátogattak erre a találkozóra, fájó pont, hogy nem tudtunk nekik örömet okozni. Csapatként kell ezt a vereséget feldolgoznunk, mert a következő fordulóban is egy nagyon nehéz meccs vár ránk. A hazai gárda az első félidőben különösen jól futballozott, majd a másodikban visszavettek, de nekünk se ziccerből, se büntetőből nem jött össze a szépítő találat, így talán akkor sem szereztünk volna gólt, ha reggelig játszunk. Gratulálok az SBTC-nek!

Unicum FC Mohora – Berkenye SE 2–1 (0–1)
Mohora, 250 néző, vezette: Zsélyi Cs. (Szemesi Zs., Pásztor B. J.)
Unicum FC Mohora: Deme – Pécsi, Rácz D., Széles B., Lavkó – Molnár K., Káposzta – Pistyúr Zs., Mátyás Zs. (Rados), Széles G. (Strihó) – Telek (Klinger). Edző: Baranyi Tibor.
Berkenye SE: Flamich – Porvay (Genzelman), Debre G., Keresztes G., Szandai – Földvári, Rusvay, Rottek – Mátyás P., Greff, Balga. Játékos-edző: Rusvay Gergely.
Gl.: Széles G. (58.), Mátyás Zs. (66.), ill. Mátyás P. (41.). Sárga lap: Pistyúr Zs., ill. Rusvay, Földvári.

Baranyi Tibor: – Az első játékrészben helyzetek sokaságát dolgoztuk ki, amiből sajnos egyet sem tudtunk értékesíteni. A Berkenye egy gyors kontratámadás után az egyetlen helyzetét gólra váltotta, így hátrányban mentünk a szünetre. A fordulás után azonban a srácok olyan alázatot, küzdőszellemet és nyerni akarást mutattak, amivel sikerült megfordítanunk a mérkőzést. Nagyon elégedett vagyok a fiúkkal, remek teljesítményt tettek le az asztalra! Egy nagyon jó együttest sikerült legyőznünk és külön kiemelném a játékvezetőket, akik nagyon korrektül végezték a dolgukat. A Mohorai Sportegyesület részvétét fejezi ki Adamek László családjának!

Rusvay Gergely: – Az első félidőben jól játszottunk, stabilan védekeztünk és előre is veszélyesek voltunk, majd egy szép támadás végen vezetést is szereztünk. A második félidőben elfáradtunk és fordított az ellenfél a nagy szélben. Sajnos csak tizenhárman érkeztünk a mérkőzésre, ami döntően befolyásolta a meccs végeredményét.

Mátraterenye SE – Szendehely FC 2–0 (1–0)
Mátraterenye, 100 néző, vezette: Kis Zs. (Gyetvai B., Szűcs M. L.)
Mátraterenye SE: Csák – Miklós, Lakatos, Oláh T., Kerényi – Ajtai (Babka) – Znamecz (Oroszi), Percze (Stark), Bata, Kotroczó – Kovács E. Edző: Bujtár Tamás.
Szendehely FC: Darázs – Bera, Pápai, Németh D., Budai (Jele) – Dancsó, Németh Á., Maczkó, Hugyecz (Gombos) – Németh Á. V., Szegvári. Edző: Kovács Imre.
Gl.: Kovács E. (3.), Kotroczó (83.). Sárga lap: Miklós, Lakatos, Stark, ill. Pápai, Jele, Darázs.

Bujtár Tamás: – Remekül kezdtük a mérkőzést, korán sikerült megszerezni a vezetést. Mindkét csapat nagyon támadólag lépett fel a mai napon, így sok lehetőség adódott mindkét kapu előtt. Fegyelmezetten és jól játszottunk, cseréink pedig lendületet vittek a játékunkba, majd a véghajrá felé közeledve sikerült lezárnunk a meccset. Gratulálok játékosaimnak a mai játékhoz! Kovács Imrének és csapatának minden jót kívánok a folytatásban!

Héhalom SE – Pásztó SK 1–4 (1–2)
Héhalom, 100 néző, vezette: Urbán V. P. (Pál A.)
Héhalom SE: Beregi – Kolarovszki (Gyuriska), Nagy Á., Nagy Sz. (Lakatos V.), Tőzsér - Lakatos L. (Lakatos R.), Karmacsi (Baranyi G.), Baranyi R., Hajdú J. - Berkes, Hajdú A. (Sróth). Edzők: Rozmaring Péter, Farkas Ferenc.
Pásztói SK: Krajecz – Mladoniczki, Lipták, Békési, Czigler (Kurcsik) – Almási, Ocsovszki – Tari, Csépe I., Csépe P. – Bocsi (Csépe M.). Edző: Forgó Péter.
Gl.: Karmacsi (40.), ill. Csépe I. (7.), Bocsi (34., 68., 72.). Sárga lap: Baranyi R., Lakatos V., ill. Czigler, Ocsovszki.

Rozmaring Péter: – Minden mérkőzésen kivégezzük saját magunkat. Borzasztó egyéni hibákat követünk el, amit egy csapat sem bír el, így miénk sem. Remélem szerkezetet váltunk és összekapjuk magunkat, hogy a jövő héten sikerüljön végre egy szép eredményt elérnünk. Dolgozunk tovább!

Forgó Péter: – Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, ami nem volt túl magas színvonalú. Nem tudtuk hozni az elmúlt pár meccs játékát, viszont dicséret illeti a játékosaimat, mert volt pár nagyszerű egyéni teljesítmény, aminek köszönhetjük a sikert.

Az Érsekvadkert – Szécsény, és a Bátonyterenye – Építők mérkőzéseket vasárnap délután rendezik.

A Bánk-Dalnoki II. – Diósjenői SE mérkőzést április 5-re halasztották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában