Labdarúgás

2023.03.16. 15:23

Szoros csatákra számíthatnak a szurkolók a megyei II. osztályban

A tizenhatodik játéknapot rendezik meg hétvégén a megyei II. osztályban.

Nool

Mátramindszent SE (2.) – Mátraverebély-Szentkút SE (5.)

Mátramindszent, szombat, 15 óra

A forduló rangadóját Mátramindszenten rendezik szombat délután. A házigazdák jó formában vannak és kiemelkedő mutatókkal rendelkeznek hazai pályán, csak a Mihálygerge távozott innen három ponttal. A látogatók sincsenek rossz passzban, bár az utolsó öt meccsüket kivétel nélkül otthon játszották. Összességében a mindszentiek az esélyesek, és ha céljuk a második hely megőrzése a szezon végén, akkor hozniuk kell ezt az összecsapást.

Tippünk: 3-1

Balassagyarmati SC (9.) – Varsány SE (7.)

Balassagyarmat, szombat, 15 óra

A helyenként biztató játék ellenére két vereséggel indította a tavaszt a Balassagyarmati SC, de a varsányiak is csak egyetlen pontot szereztek eddig a félszezonban, igaz azt a második helyen álló Mátramindszent ellen. A gyarmatiak számára lehetőség nyílhat most az esetleges pontszerzése, hiszen a látogatók eddig nem vitézkedtek idegenben, de ennek ellenére a vendég csapat számít egyértelmű esélyesnek.

Tippünk: 1-3

Galgagyörki SE (6.) – Karancsaljai MSE (4.)

Galgagyörk, szombat, 18 óra

Kiélezett csatára lehet számítani a Karancsalja galgagyörki vendégjátéka alkalmával. Smelkó Károlyék jól erősítettek a télen és a táblázat első két helyezettje ellen sem vallottak szégyent. A hazaiak otthon bárki ellen pontot, vagy pontokat szerezhetnek és egy esetleges siker esetén meg is előznék aktuális riválisukat. Szoros csörtére és sok gólra van kilátás a találkozón.

Tippünk: 3-3

Karancslapujtő KSE II. (3.) – Mihálygerge SE (8.)

Karancslapujtő, vasárnap, 15 óra

Remekül muzsikál eddig az újonc Karancslapujtő II. a bajnokságban, jól jelzi ezt, hogy a dobogón állnak és eddig hazai környezetben hibátlan a mérlegük. A Mihálygerge igazi kétarcú együttes, hiszen képesek voltak Mátramindszenten is győzni, de a közvetlen riválisok ellen eddig felemás teljesítményt nyújtottak. Érdekes összecsapás elő nézünk, de a vendéglátók tűnnek favoritnak.

Tippünk: 2-1

Tari SZE (10.) – Szügy SE (1.)

Tar, vasárnap, 15 óra

Első az utolsó ellen, azaz Dávid fogadja Góliátot ebben a párharcban. A tariak minden mutatóban a leggyengébbek a bajnokságban, míg a látogatók mindenben a legjobbak. Ezek alapján nem sok kétségünk lehet a mérkőzés végkifejletét illetően, talán csak annyi, hogy hány gólt szereznek Hugyecz Mártonék a lefújásig.

Tippünk: 0-6

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában