Versenyautó

2023.03.25. 17:12

Bemutatta új versenyautóját a nógrádi ralipáros (fotók)

Új Skoda versenyautót mutatott be Velenczei Ádám-Vánsza Zsolt párosa minap a Palóc Ringen. A ralisok a járművel az idei szezonban indulnak majd az országos futamokon. A bátrabb érdeklődők is tehettek egy kört.

E.-L. Zs.

Velenczei Ádám-Vánsza Zsolt páros a Palóc Ringen mutatta be idei új versenyautóját

Forrás: Nool

Fotó: Ember-Lukács Zsófia

Jövő héten startol a raliszezon, így a napokban a Velenczei Ádám-Vánsza Zsolt páros a Palóc Ringen mutatta be idei új versenyautóját. Az eseményre látogatott Balla Mihály országgyűlési képviselő is, aki navigátorként tesztelte az új autót Velenczei Ádámmal. 

– Egy rendhagyó eseménynek voltunk tanúi a ringen, ahol országosan és nemzetközileg is ismert raliversenyzők mutatták be a modern technológiával felszerelt autójukat. Azt gondolom, hogy fontos kiemelnünk, hogy Nógrádban is vannak olyan tehetségek, akik akár a határainkon túlra is elvihetik hírüket az autósportban nyújtott eredményükkel – mondta portálunknak Balla Mihály.

A szécsényi Velenczei Ádám ismertette: minden fejlesztés benne van ebben az új autóban, ami a versenyzéshez szükséges. – Azt gondolom, hogy magyar színvonalban a legkomolyabb autó, és tudunk vele harcolni a bajnoki címért – hangsúlyozta a versenyző. A páros másik tagja, Vánsza Zsolt hozzátette, hogy tavaly versenyeztek először együtt, akkor harmadik helyezést értek el. Idén az első helyet tűzték ki célul.

A közönség közelről is szemügyre vehette az új autót és a bátrabbak Velenczei Ádám mellé is beülhettek egy-két körre.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában