Kézilabda

2023.02.19. 11:55

Nem ment a játék a fővárosban a gyarmatiaknak

A férfi NB II. Észak csoportjában a 12. fordulóban a Balassagyarmati Kábel SE a Bp. Honvéd SE otthonában lépett pályára.

Hegedűs Henrik

Ahogy arról tegnap már röviden beszámoltunk, a Bp. Honvéd SE otthonába látogatott szombaton a férfi NB II. Észak csoportjának a 12. fordulójában a Balassagyarmati Kábel SE.

Bp. Honvéd – Balassagyarmati Kábel SE 30-18 (17-10)

Budapest, XIII. ker. Klapka utca, 50 néző. Vezette: Bugyi T., Nász P.

Kábel SE: Okolenszki M. - Kordics, Bedő 8, Gyetvai 2, Urbán, Forgács 1, Praszna 2. Csere: Ivitz, Okolenszki P. 1, Gál 1, Szladovics 2, Danisovszki 1, Fábián. Vezetőedző: Gindeli Panna.

Bp. Honvéd legjobb dobói: Pribék 6/4, Kardos 4, Réthy 4.

Hétméteresek: 6/6, illetve nem volt. Kiállítások: 4, illetve 10 perc (+1 kizárás: Ivitz).

Az eredmény alakulása: 4. perc: 2-2, 11. perc: 5-4, 18. perc: 11-5, 25. perc: 15-7, 36. perc: 19-12, 46. perc: 24-14, 52. perc: 26-16.

A balassagyarmatiaknál bemutatkozott a régi-új igazolás, a Salgótarjánból érkezett Forgács Péter, aki a klub NB I./B-s korszakában már erősítette az Ipoly-parti kék-fehéreket. A mérkőzés elején Bedő góljaival tartotta magát a Kábel SE csapata, de 5-4 után a házigazdák fokozatosan elhúztak és a szünetre komolyabb különbséget alakítottak ki. A második játékrészben sem változott különösebben a játék képe, a fővárosi piros-feketék a vendégek minden felzárkózási kísérletét visszaverték, és végül magabiztos győzelmet arattak.

Gindeli Panna: – Csalódott vagyok! Túl sok gólt kaptunk, túlzottan akadozott a támadójátékunk, sorozatban rossz döntések történtek a pályán, bátortalanság, fegyelmezetlenség jellemezte a fiúk teljesítményét. Nem ezt kértem a csapatunktól és főleg nem erre készítettem őket. Emellett igencsak érződött a hazai pálya előnye, rengeteg ítélet sújtott bennünket. Ez persze nem mentség egy ekkora mértékű vereségre. Van min dolgozni a továbbiakban, átbeszélni, kijavítani a hibákat, hiszen legközelebb itthon fogadjuk a Budakalász nagyon jó erőket képviselő alakulatát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában