Darts

2023.02.08. 14:09

Elrajtolt az idei SalgOpen Darts Tour sorozata

A Salgótarjáni Párducok Darts Club megkezdte idei évadát a hétvégén, amelynek első cashback versenyére nagy volt az érdeklődés.

Langa Attila

Bajzát György (balról), Cseh Péter, Kisbalázs Tibor, Vanó Dániel és Mikó Alexandra

Forrás: Beküldött fotó

Szombaton délelőtt 18 páros küzdhetett meg egymással, amely az utóbbi idők egyik legnagyobb létszámú páros versenye volt. A négy csoportban indult mérkőzések színvonalas küzdelmeket hoztak, szép számmal voltak 180-as dobások és magas kiszállók. 

A főtáblás mérkőzéseket követően kialakult elődöntőben a Jobbágyi SZE színeiben a Hidvégi Attila és Farkas Zsolt, és a hazai színekben versenyző Pál Roland és Kisbalázs Tibor duója, valamint a szintén hazai Kiss Attila és Gortva Tamás, illetve a mátraterenyei DBE versenyzői Vanó Dániel és Rigó László párosok mérkőztek meg egymással a döntőbejutásért. A végső harcban a jobbágyi és a terenyei páros mérkőzött meg, ahol 4-1 arányban az utóbbi duó diadalmaskodott.

A végeredmény: 1. Vanó Dániel - Rigó László (MDBE), 2. Hidvégi Attila - Farkas Zsolt (JSZE), 3. Pál Roland - Kisbalázs Tibor (SPDC), Kiss Attila - Gortva Tamás (SPDC).

A nap második felében az egyéni versenyre 40 fő nevezett, amelyen részt vettek igazolt, amatőr, ifjúsági, valamint női játékosok is a remek hangulatban és sportszerűen zajló versenyen. A nap végére kialakult a legjobb négy játékos ágrajza is, amelyen Cseh Péter és Vanó Dániel, valamint Kisbalázs Tibor és Bajzát György nézhettek szembe egymással a döntőbejutásért. Kiélezett csatában Cseh Péter és Kisbalázs Tibor bizonyult a két legjobbnak. A fináléban remek játékkal az egri Cseh 5-2 arányban diadalmaskodott.

A végeredmény: 1. Cseh Péter (ADDC), 2. Kisbalázs Tibor (SPDC), 3. Vanó Dániel (MDBE), Bajzát György (ADDC).
Különdíjak, legjobb női játékos: Mikó Alexandra (SPDC), legjobb ifjúsági játékos: Petri Álmos (SPDC), legjobb amatőr játékos: Ispán Viktor, legtöbb 180: Mikó Alexandra (SPDC), legmagasabb kiszálló: Cseh Péter (135).

A szervezők gratulálnak minden helyezettnek és szeretettel várnak mindenkit a következő Openre, amely március 18-án kerül megrendezésre a klubtermükben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában