Labdarúgás

2023.01.04. 14:30

Új edzővel készül az Érsekvadkert csapata

A közelmúltban névszponzorral kötött megállapodást a megyei I. vonalban szereplő – 11. helyezett – Érsekvadkerti SE gárdája, akiknél Nyikos József veszi át a csapat irányítását a tavaszi szezontól Szenográdi Pétertől. A szakember korábban a Nőtincs csapatánál töltött be edzői feladatokat, míg játékosként az NB I-et is megjárta. Most az új trénert kérdeztük az új állomáshelyével és a felkészülésükkel kapcsolatban.

L. A.

– Hogyan fogadta az érsekvadkerti felkérést?

– Minden felkérés jó érzéssel tölti el az embert, így ez is nagyon jól esett. Volt korábban két megkeresésem Pest megyéből, de az Érsekvadkert mellett döntöttem, hiszen valami miatt a szívem mindig nagyon húz vissza Nógrádba.

Nyikos József
Nyikos József 
Forrás: Beküldött fotó

– Milyen célokkal vágnak neki a tavaszi folytatásnak?

– Próbálunk minél előrébb végezni, valamint felmérni, hogy mire lehetünk képesek a jövőben, továbbá miken kell javítanunk, változtatnunk. Az igazi felmérés majd a nyártól jöhet a csapatunk számára.

– Lesznek e változások a játékoskeretben?

– Mozgás lesz a játékoskeretben, de komolyabb változások majd a nyáron lesznek esedékesek. Elsősorban most a meglévő játékosokra alapozunk, így felmérhetjük az erősségünket csapat szinten és játékosokra lebontva egyaránt.

– Hogyan telik majd a felkészülésük?

– Kerestünk olyan helyet, ahol normálisan felkészülhetünk a folytatásra, és nagypályán tudunk gyakorolni. Heti három edzés van betervezve, amely mellett szeretnék majd négy felkészülési mérkőzést is játszani a tavaszi rajtig.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában