Autósport

2022.12.02. 08:31

A salgótarjáni születésű Szujó Zoltán a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség új elnöke

A salgótarjáni születésű Szujó Zoltánt választották meg csütörtökön a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) új elnökének.

Nool

Oláh Gyárfást váltja majd a poszton Szujó Zoltán

Forrás: MW | Illusztráció

Fotó: Pesthy Márton

Magyar Nemzeti Autósport-szövetség csütörtökön tartotta éves rendes közgyűlését, amelyen 103:92 arányban a Sportrádió munkatársát, Szujó Zoltánt választották meg a testület új elnökének a sportágat az elmúlt nyolc évben irányító Oláh Gyárfással szemben - írja a Nemzeti Sport.  

A lap beszámolója szerint a 209 tagszervezetből 195 jelent meg az eseményen – ez rekordközeli részvétel a szervezet történetében, és egyben jól mutatja a döntések fontosságát.

A  hagyományos napirendi pontok után a közgyűlési tagok titkos szavazással döntöttek, elsőként az elnök személyéről: a döntés értelmében 103:92 arányban Szujó Zoltánt választották meg az MNASZ új elnökének.

- „Nagyon szépen köszönöm mindazoknak a tagoknak, akik rám szavaztak, és azoknak is, akik nem ide húzták az X-et. Én mindenki MNASZ-elnöke szeretnék lenni, aki a versenyzőkért, a sportegyesületekért, a sportágban dolgozó szakemberekért és sportbírókért dolgozik. Meggyőződésem, hogy az előttünk álló éveket csak úgy tudjuk átvészelni, ha összefogunk, ami látva a mostani megosztottságot, nem lesz könnyű. Még egyszer köszönöm a bizalmat, a csapatommal igyekszünk rászolgálni” – nyilatkozta Szujó Zoltán a választás után közvetlenül. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában