Pankráció

2022.10.15. 14:24

A szomszédos boltban is folytatódott salgótarjáni pankrátorok harca

A salgótarjáni székhelyű Xtreme Wrestling Promotion (XWP) már a harmadik show-ját rendezte a saját dojojában, több nógrádi fiatal pankrátor főszereplésével.

B.L.

Látványos összecsaápsokat hozott a 3. Fight Night

Forrás: Beküldött

Fotó: Sánta Edit

A szervezet salgótarjáni dojojában, a volt SVT szórakozóhelyén ezúttal is hat összecsapással készültek a szervezők a harmadik Fight Nightra. 

Az este egy Triple Threat meccsel kezdődött, ahol a salgótarjáni Kuti Dániel, alias Ryan Bait csapott össze Terrible Tamással és Benjivel. A meccset utóbbi harcos nyerte, de a tarjáni egy titkos üzenetet is kapott, aminek még lesz jelentősége a későbbieken. 

A szintén salgótarjáni pankrátor, Oláh Gyuszi a szívós Svedberg ellen mutatta meg, mire képes. Bár a közönség a hazai srácnak szurkolt, most vesztesen hagyta el a ringet. Nem ért véget a salgótarjániak bemutatása, Miricz Tamás, alias Matt Miric a kőkemény Maokai ellen lépett kötelek közé, de továbbra is várni kellett egy hazai sikerre. 

Nem voltak szabályok

A szünetet követően egy ötfős hardcore meccset láthatott a közönség, a tét nem volt kicsi, a győztes ugyanis kihívhatta a bajnokot még az este folyamán. Szabályok nélkül, bármilyen eszközt bevetve estek egymásnak a felek. Junior Bastard, Ozzy Spencer, Stab (a menedzserével, Cementtel érkezett), és a tarjániak nagy kedvence, Ron Corvus mellett egy meglepetés vendég, Benji alkotta a mezőnyt, aki csak később csatlakozott a küzdelembe. A harc a szomszédos boltban is folytatódott, ahol tészták is repültek, és három asztal, valamint kukák is bánták a küzdelmet. A végső sikert Ozzy Spencer szerezte meg.

Amíg a csata nyomait eltakarították, az XWP képviseletében Chris Dice a debreceni Blaze ellen szállt harcba, és úgy nyerte meg a meccset, hogy Matt Miric elvonta ellenfele figyelmét.

Csalással dőlt el a főmeccs

A főmeccsen így Ozzy Spencer mérkőzhetett meg a szintén nógrádi származású Nitroval, alias Szabó Tamással az XWP nehézsúlyú bajnoki övéért. Úgy nézett ki, hogy a kihívó sikerével ér véget az összecsapás, de - a bíró likvidálása után - egy rejtélyes alak közbelépésével elmaradt a trónfosztás. Itt is előkerült egy titkos boríték, ami Nitrónál landolt. A pankrációt értő közönség így törheti a fejét a folytatásig.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában