Labdarúgás

2022.08.03. 18:06

Folytatódik a Nyári Kupa: szerdán este rendezik meg a rájátszás második játéknapját

A második fordulót rendezik meg szerda este a Nyári Kupa Kispályás Labdarúgó Bajnokság rájátszásában, a Salgótarján Sportcentrum salakos pályáin.

Nool

Minden együttes a legjobb eredményre törekszik a Nyári Kupa rájátszásainak mérkőzésein

Fotó: Hegedűs Mák

Hétfőn este megkezdődött a Nyári Kupa rájátszása, amely alkalmával alsó- és felsőházban döntik el a végső sorrendet a csapatok.

Az alapszakasz végeredményét követően az első négy helyezett a felső, az 5–8. helyezett az alsóbb helyezésekért viaskodhat a rájátszásban. A hétfői első fordulót követően szerda este a másodikat, míg pénteken a zárófordulót rendezik meg a tornán, melynek végeztével eredményhirdetést tartanak.

Az első kört követően nagy lépést tett a Street Team és a Gold Team az aranyérem felé, hiszen győzelemmel kezdték a rájátszást. A második körben, kedd este így igazán nagy küzdelemre van kilátás az egymás ellen vívott összecsapásukon, míg a címvédő Tyuhajja gárdája a Fenoménó J.Z. fiataljai ellen szeretne javítani.

Az alsó négyesben szintén a két győztes találkozik majd egymással, így ott is karnyújtásnyira kerülhet a legjobb helyezéstől a mérkőzés győztese, míg a másik találkozó nyertese még bizakodhat az előrelépésben. 

Az első forduló eredményei, felsőház: Gold Team–Tyuhajja 2–1, Street Team–Fenoménó J.Z. 6–0. Alsóház: Black Silver–Vak FC 8–2, Bianconeri–San Fodesta 1–2. 

A második forduló programja: Black Silver–San Fodesta, Vak FC–Bianconeri, szerda, 19 óra 15 perc. Fenoménó J.Z.–Tyuhajja, Gold Team–Street Team, szerda, 20 óra 15 perc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában