Labdarúgás

2022.08.30. 11:36

A Trollfoci kamerái előtt hengerelt a Karancsalja

Szombaton rendezték meg a megyei II. osztályban a Karancsaljai MSE – Karancslapujtő KSE II. mérkőzést, amely a Karancs-völgyben egy igazi rangadónak számít.

Langa Attila

Sokan látogattak el az összecsaásra

Forrás: Nool

Fotó: V.L.

A szép számú nézősereg mellett, az érdeklődők közt volt a korábban már beharangozott Trollfoci stábja, aki még inkább érdekessé tették az összecsapást sokak számára. A mérkőzés előtt a stábot egy megvendégelés fogadta a Csengő Csárdában, ahol a tulajdonos italokkal, míg Báder Szabolcs némi disznótorossal kedveskedett a vendégeknek a szomszéd települések rangadója előtt.

Nem először látogattak a megyébe.
Fotós: V.L. / Forrás: Nool

A helyszínen több mint kétszáz ember tekintette meg a derbit, amelyen a hazaiak már az első játékrészben öt gólos előnyre tettek szert, hiszen ifj. Puporka Kálmán és Ispán Viktor kétszer-kétszer, míg Kobolák Krisztián egyszer talált be a vendégek kapujába.

A szünet után alábbhagyott a hazaiak lendülete, de Ispán Viktor maga harmadik, csapata hatodik góljával beállította a végeredményt.

A karancsaljai játékosok joggal ünnepelhették a magabiztos győzelmüket, és láthatóan nagyon jó úton járnak a céljaik felé.

A Trollfoci stábja is belekóstolhatott a diadalt követő csapathangulatba, amely közben pár ital ismét lecsusszant a sikerre. A készített videó összeállítás a Trollfoci Youtube Channel oldalon lesz megtekinthető a napokban.

Ispán Viktor három gólt szerzett
Fotós: V.L. / Forrás: Nool

Korábban Salgótarjánban is forgatott már a stáb, az erről készült tudósításunk az alábbi hivatkozásra kattintva olvasható:

Címkék#Trollfoci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában