Strandkézilabda

2022.07.19. 14:31

Országos bajnoki fordulón jártak a Nógrád megyei strandkézisek

Három nógrádi csapat is indult a strandkézilabda Nemzeti Bajnokság újabb fordulóján, amelyet az elmúlt hétvégén rendeztek Balatonakarattyán, a Bercsényi Strandon.

Hegedűs Henrik

A Salgótarjáni Strandépítők KC gárdája

Forrás: Facebook/Salgótarjáni Strandépítők KC

A Salgótarjáni Strandépítők legénysége remekül vette a selejtezőt, mi több, a végső küzdelmekig is eljutottak, bekerülve a négyes döntőbe. Itt az elődöntőben magabiztos játékkal múlták felül a KVSE-Pureco gárdáját, a fináléban viszont rendkívül izgalmas csatában, a szétlövésben szenvedtek vereséget a Beach Stars együttesétől.

A férfiak mezőnyében szerepelt a Balassa SE legénysége. Az Ipoly-parti fiúk az ötödik helyért mérkőzhettek, ahol legyőzték a Győri Strandkézilabda Club alakulatát. A csapat vezetőedzője, Varga Erik úgy fogalmazott, elégedettek lehetnek ezzel a helyezéssel. Sajnos a négy közé jutásért nem volt szerencséjük a mindent eldöntő szétlövésekkel, így elúszott számukra az értékesebb pozíció lehetősége.

A Salgótarjáni Strandépítők KC női csapata
Forrás: Facebook/Salgótarjáni Strandépítők KC

A hölgyeknél a Salgótarjáni Strandépítők képviselte megyénket. Ők szintén eljutottak a legjobbak közé, ám az elődöntőben elpártolt tőlük Fortuna istenasszony, az OVB Beach Girls leányai felülmúlták őket, ám a bronzmérkőzésen kárpótolták magukat a SZISE-Farkasvár gárdájának legyőzésével. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában