Labdarúgás

2022.07.05. 20:14

Megkezdődött a Nyári Kupa Salgótarjánban, győzelemmel kezdett a Tyuhajja csapata

Idén nyolc csapat részvételével indult el a Nyári Kupa Kispályás Labdarúgó Bajnokság, a salgótarjáni Sport Centrum salakos pályáin.

L. A.

Móricz Ákos (sárga)

Fotó: Hegedűs Márk

A bő egy hónapon keresztül tartó megmérettetésen hétfői és pénteki játéknapokon mérkőznek – az összecsapások 2x25 perces játékidejűek – meg egymással a csapatok. Az alapszakaszban mindenki játszik mindenkivel egyszer, majd az első négy helyezett a felsőházban küzdhet meg a legjobb pozíciókért, míg az alsóházba került gárdák az 5-8. helyért szállhatnak majd versenybe.

Az 1. forduló eredményei: Tyuhajja – Vak FC 10–0, Fenoménó J.Z. – San Fodesta 12–0, Gold Team – Black Silver 4–1, Street Team – Bianconeri 3–5.

A második forduló mérkőzéseit pénteken rendezik a sorsolás szerint 19 és 20 órás kezdésekkel, de a nagy meleg miatt ez még változhat 19.30 és 20.30 órás kezdésekre.

A 2. forduló tervezett programja: Fenoménó J.Z. – Vak FC, Tyuhajja – Black Silver, péntek, 19 óra. Street Team – San Fodesta, Gold Team – Bianconeri

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában