Labdarúgás

2022.07.14. 21:08

Emléktornát rendeznek a karancsberényi sportemberek tiszteletére

Karancsberény új labdarúgó egyesülete, a Völgy Sportolói FC, idén első alkalommal rendezi meg a Kanyó József-Kovács István kispályás emléktornát, a közelmúltban (József decemberben, István januárban) elhunyt, a helyi labdarúgócsapathoz közel álló sportemberek tiszteletére.

Nool

Forrás: Illusztráció | Magyarfutball.hu

Korábban mindketten futballoztak a berényi focicsapatban. Pályafutásuk vége után is mindig segítették a csapatot, ahol tudták, legyen szó akár az együttes weboldalának szerkesztéséről, vagy a sportpálya, sportöltöző körüli munkálatokról. A torna július 16-án, szombaton, 8 óra 30 perckor kezdődik a karancsberényi sportpályán, a falunap keretein belül. Az esemény iránt nagy volt az érdeklődés, melyet maximum tíz csapatosban határoztak meg, a nevezés kiírását követően négy nappal a létszám betelt. A csapatok nagy részét helyi baráti társaságok alkotják, de neveztek Karancslapujtőről, Salgótarjánból és Mátraverebélyből is.

Címkék#emléktorna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában