Labdarúgás

2022.07.19. 21:18

A tarjáni Nyári Kupa három mérkőzésén is döntetlen született (fotók!)

Folytatódott a Nyári Kupa Kispályás Labdarúgó Bajnokság Salgótarjánban, a Városi Sportcentrum salakos pályáin, hiszen hétfőn újabb fordulót rendeztek meg a megmérettetésen.

Langa Attila

Hatalmas csatát vívott a Tyuhajja (sárga) és a Fenoménó

Fotó: Hegedűs Márk

Az ötödik fordulóban csupán a Black Silver együttese tudta két vállra fektetni soros ellenfelét, míg a három további találkozón nem bírtak egymással a felek. A Street Team hatalmasat küzdött, és szerzett pontot a Gold Team ellen, míg a Vak FC egy nagyon izgalmas mérkőzésen szerzett pontot a Bianconeri ellen. A nap leginkább parázs hangulatúra sikeredett mérkőzésén a címvédő Tyuhajja gól nélküli döntetlent játszott a tehetséges fiatalokat felsorakoztató Fenoménó J.Z. ellen. 

Eredmények, 5. forduló: 

Black Silver–San Fodesta 3–2

Bianconeri–Vak FC 1–1

Street Team–Gold Team 5–5

Tyuhajja–Fenoménó J.Z. 0–0

A labdarúgó nyári kupa pénteken folytatódik az alapszakasz hatodik fordulójával, amelynek programját közöljük is olvasóinkkal. A hatodik forduló menetrendje: Black Silver–Vak FC, Bianconeri–San Fodesta péntek, 19 óra. Tyuhajja–Street Team, Gold Team–Fenoménó J.Z. péntek, 20 óra.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában