Kézilabda

2022.06.28. 15:21

Elrontották a csoportmeccseket a gyarmati strandkézilabdás fiúk

A kilencedik helyen zárta a strandkézilabda Magyar Kupa döntőjét hétvégén a Balassa SE csapata. Az Ipoly-partiak a hajdúnánási eseményen a csoportmeccseket rontották el, ezért nem végezhettek előkelőbb pozícióban.

H. H.

Péter Gábor (a labdával) a csapat egyik erőssége

Forrás: Beküldött fotó

A nógrádi legénységet a sorsoláson a szervezők egy ötfős csoportba sorolták, ahol viszont csak egy győzelmet arattak, ugyanakkor a későbbi győztes, keszthelyi illetékességű Hír-SAT BHC alakulatával szemben csak a szétlövések során szenvedtek vereséget, és hasonlóképpen a legvégén jártak szerencsétlenül a Tropics együttesével szemben.

Fortuna istenasszony jóvoltából a kilencedik helyért vívandó összecsapáson ismét a Tropics gárdájával kerültek szembe Bécsi Mihályék. Ekkor viszont már nem volt apelláta: a tizennégy pontig jutó Szladovics Botond vezérletével a Balassa SE két sima szettben diadalmaskodott.

– A hétvége nem úgy indult, ahogy elterveztük, de ez a kilencedik helyet a kapott pontok alapján nem rossz eredménynek tartom. Kicsit nagyobb odafigyeléssel lehetett volna jobb is a teljesítmény, de van időnk a hibákat kijavítani, és készülünk a következő fordulóra – értékelte az eredményt Varga Erik játékos-edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában