Kihívás Napja

2022.05.24. 14:11

Kihívás Napja: két helyszínen is várják a mozogni vágyókat Salgótarjánban

Ismét mozgásba lendül Salgótarján május 25-én, szerdán ugyanis a megyeszékhely ezúttal is csatlakozott a már hagyománnyá vált sporteseményhez.

Gerhát Karina

Vízi aerobik is várja a mozgás szerelmeseit

Forrás: Shutterstock | Illusztráció

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. május utolsó szerdáján remek programokkal várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt, két helyszínen többféle mozgásformával is megismerkedhetnek a sportolni vágyók.

– A program 9 órakor a Fő téren zenés aerobic-kal indul, amibe bárki bekapcsolódhat. 9 óra 30 perctől kezdődik majd az óvodások játékos tornája, több mint száz kisgyermeket várunk a századik születésnapját ünneplő Salgótarján Fő terére – mondta el portálunknak Balogh Katalin.

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette: a folytatásban a Városi Tanuszoda lesz majd a helyszín, ahová szintén várnak minden csobbanni vágyót. 11 órától Kéri Éva vízi aerobik foglalkozásához lehet csatlakozni, 14 órakor Kancsulik Ákos tart gerinctorna foglalkozást, majd 17 órakor kezdődik Szarvas Zsuzsa néni népszerű hydrobic órája.

– Amennyiben valakinek több motivációra lenne szüksége, akkor jó hírünk, hogy a programokon résztvevők ajándékot kapnak. Ezen kívül pedig a Városi Tanuszoda a kihívás napján 25 százalék kedvezménnyel látogatható – emelte ki Balogh Katalin.

Kifejtette továbbá: a kihívás napja 1982-ben indult Kanadából, hazánkban 1991 óta rendezik meg május utolsó szerdáján. Fő célja, hogy kedvet teremtsen a mozgáshoz és az egészséges életmódhoz. Ezen a napon több száz sportprogram zajlik az országban, amelyekhez a helyi szervezőkön keresztül lehet csatlakozni.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában