Labdarúgás

2022.04.03. 20:22

A Pásztó együttese megküzdött a sikerért a Lapujtő otthonában

A huszonkettedik forduló mérkőzéseivel folytatódott a megyei I. osztály megmérettetése.

L. A.

Forrás: NMH | Fotó: H. M.

Megyei I. osztály, 22. forduló
 

Silver Tüzép Karancslapujtő–Pásztó SK 1–2 (1–1)

Karancslapujtő, 120 ­nőző, vezette: Kis Zs. (Urbán V., Szűcs M.)

Karancslapujtő: Bajnai – Romhányi, Cseh, Laczkó, Gordos, Oláh, Zsély, Stark, Kovács (Banka, 77.), Kerek, Pál. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Pásztó: Krajecz – Almási, Holtner, Molnár B., ­Szőllősi, Racskó, Molnár E., Békési, Laczkó (Csépe I., 92.), Bocsi, Csépe R. (Lipták, 87.). Edző: Forgó Péter.

Gl.: Pál (7.), ill. Csépe R. (24.), Bocsi (53.). Sárga lap: Romhányi, Cseh, Laczkó, Kovács, Gordos, ill. Almási, Csépe R., Laczkó, Molnár E., Lipták. Jók: Romhányi, Oláh, ill. Krajecz, Almási, Laczkó, Bocsi, Csépe R., Holtner, Racskó.

Romhányi Tamás: – Szokás szerint jól kezdtük a mérkőzést. Gyorsan megszereztük a vezetést, és a gólon kívül még volt két-három nagy lehetőségünk. Aztán ahogy lenni szokott, jöttek hátul a hibák, és az ellenfél kiegyenlített. Hozzáteszem, hogy a vendégek nagyon jól kontráztak. A félidő végén még volt két óriási helyzetük. A fordulás után erőlködtünk, egy tucat szögletet rúgtunk, de nem sikerült gólt elérnünk. A Pásztó egy sarokrúgás után ismét megkontrázott minket és egy szép góllal megnyerték a mérkőzést, amihez gratulálok nekik.

Forgó Péter: – Nehéz körülmények között, megérdemelt győzelmet arattunk.

Építők KC–Bánk-Dalnoki Akadémia 1–3 (1–3)

Salgótarján, 100 néző, vezette: Gecse Z. (Nagy S.)

Építők: Harmat – Oláh F. (Takács, 78.), Hranek, Német, Fésűs, Gál (Baranyi, 46.), Dániel (Berki, 78.), Percze, Nagy, Oláh Á., Alapi. Edző: Csatlós Tamás.

Bánk: Isztolyka – Csikós, Cseri, Kuklis (Miskei, 64.), Katona (Érczkövi, 46.), Rábold, Frey, Fekete M. (Fekete O., 72.), Kiss, Tóth (Fogarasi, 46.), Leandro (Sándor, 46.). Edző: Helm András.

Gl.: Alapi (31.), ill. Cseri (12.), Katona (14.), Kiss (45.). Sárga lap: Oláh F., Oláh Á., Baranyi, ill. Fekete O. Jók: Hranek, Oláh F., Dániel, Német, Percze, Alapi, ill. Cseri, Kiss, Sándor, Fogarasi.

Csatlós Tamás: – Nagyon megnehezítettük a bajnokaspiráns dolgát. Ha nincs 2–1-nél vendéggól, amely egy nagy egyéni hiba után jött az első félidő utolsó percében, akkor szerintem lett volna esélyünk. Így is teljesen partiban voltunk, a nézők egy élvezetes és küzdelmes mérkőzést láthattak. A palotási meccs óta pozitív a csapat hozzáállása, ami biztató a jövőre nézve. Minden játékosunknak gratulálok, sokat tettek azért, hogy a szép számú szurkolóinkat ki tudják szolgálni.

Helm András: – Ellenfelünk bátor és nyílt játékot vállalt fel, ami miatt a kilátogató nézők egy élvezhetőbb mérkőzést láthattak. A hazaiak játékfelfogásának következtében több területünk volt a védelmük mögött, így gyorsabban kellett a játékot építeni, amit a csapat meg is oldott, mert már a 16. percben két góllal vezettünk. A 2–1-es vezetésünk után újra ritmust váltottunk, és magabiztos előnnyel mehettünk a szünetre. A második félidőben több helyzetet alakítottunk ki, de újabb gólt nem tudtunk szerezni. A helyzetkihasználásunkon javítani kell. Megérdemelten nyertünk.

Unicum FC Mohora–Nőtincs SE 3–1 (2–1)

Mohora, 80 néző, vezette: Strehó E. (Szolik M., Rácz D.)

Mohora: Földi – Rados (Baranyi, 78.), Telek, Gál (Dallos, 75.), Széles B., Széles G. (Benécs, 69.), Hugyecz, Káposzta, Lavkó, Szita, Pistyúr. Edző: id. Mátyás Zsolt.

Nőtincs: Bajkán B. – Németh D., Németh Á., Petrik, Bera, Dancsó, Maczkó, Nagy, Magos, Bajkán Z. (Nógrádi, 32.), Bánáti (Kiss, 71.). Edző: Nyikos József.

Gl.: Gál (33., 43.), Pistyúr (76.), ill. Magos (6.). Sárga lap: Széles G.. Kiállítva: Bera 38.), Petrik (62.). Jók: egész csapat, ill. Magos.

id. Mátyás Zsolt: – Sikerült a Pásztói kisiklást egyenesbe tolni, mindez párosult egy jó játékkal. Így a győzelmünk megérdemelt, amelyhez gratulálok a csapatomnak.

Nyikos József: – Gratulálok a Mohorának!

Berkenye SE–Szécsény VSE 8–0 (6–0)

Berkenye, 70 néző, vezette: Dobsonyi L. (Kalmár P.)

Berkenye: Debre – Keresztes (Porvay, 46.), Kántor, Less, Földvári (Hesz, 46.), Illés (Schlenk, 67.), Rusvay (Mravik, 55.), Greff (Horváth, 58.), Pécsi, Rottek, Mátyás. Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Szécsény: Csampa – Komár, Babka ( Szerémi, 60.), Molnár, Csuka, Mohácsi, Gyenes, Bene (Rigó, 60.), Szintai (Pityi, 46.), Gombár, Szmolnik. Edző: Langa Attila.

Gl.: Greff (15., 24., 43., 56.), Rusvay (45., 54.), Mátyás (30.), Pécsi (37.). Sárga lap: Babka, Gyenes, Molnár. Jók: Greff, Illés, Less, Rottek, ill. Molnár, Szerémi.

Rusvay Gergely: – Egy fiatal és lelkes csapat ellen ha nehezen is, de megszületett az első gólunk. Ezt követően már nem volt kérdés, és ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Látványos akciókat vezettünk, szép gólokat rúgtunk. Sok sikert a Szécsénynek!

Langa Attila: – Elég rossz előjelekkel utaztunk Berkenyére, hiszen több hiányzónk is volt, valamint ketten kisebb sérüléssel vállalták a mérkőzést. Sajnos a rutintalanság által még nem tudunk kezelni olyan meccsszituációkat, amelyek döntő fontosságúak. Ennek így nem is lehetett más a vége, hiszen osztálykülönbség volt a két csapat között a mai napon. Ezen a nagy kontraszton kell alakítanunk a jövőben, amely a hazai és az idegenbeli játékunk közt van. Jövő héten próbálunk majd javítani. Gratulálok a Berkenye csapatának!

Héhalom SE–Mátraterenye SE 0–13 (0–7)

Héhalom, 80 néző, vezette: Boda V. (Pál A.)

Héhalom: Farkas – Sróth, Sándor, Ruska (Hajdu N., 44.), Ságodi (Fűrész, 70.), ajdú A., Baranyi, Gyuriska, Hajdú J., Odler, Kalmár. Edző: Farkas Ferenc.

Mátraterenye: Krizsanyik – Szeles, Földi, Bozó, Ajtai, Horváth, Kerényi (Babka, 33.), Kotroczó (Bujtár, 60.), Domán, Znamecz, Kovács. Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Gl.: Szeles (26., 38., 67., 75.), Znamecz (43., 60., 71.), Kovács (29., 30.), Domán (5.), Horváth (10.), Kotroczó (53.), Földi (63.). Jók: senki, ill. az egész csapat.

Farkas Ferenc: – A mai produkciónk a labdarúgás arculcsapása volt. Szégyenlem magam, de nem vagyok biztos benne, hogy minden játékosom így érez. Szívesen távoznék a kispadról, de azzal még nem oldódnak meg a gondjaink.

Bujtár Tamás: – Gratulálok a csapatomnak a mai győzelemhez. Az első perctől kezdve nagy nyomást helyeztünk a hazai csapatra. Szebbnél szebb gólokat sikerült szereznünk, és emellett még rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. A héhalmi csapatnak további sok sikert kívánok a folytatásban! Mi készülünk a következő bajnoki mérkőzésünkre, ahol a listavezető lesz az ellenfelünk.

A Szendehely FC–Diósjenő SE mérkőzés későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Szabadnapos: Palotás SE, Érsekvadkerti SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában