Labdarúgás

2022.03.27. 12:38

Nagy csatában nyert a Palotás, a Diósjenő és a Berkenye nem bírt egymással

A megyei I. osztály 21. fordulójában négy mérkőzést játszottak le szombaton.

B. T.

Forrás: NMH | Archív fotó

Pásztói SK – Unicum FC Mohora 3–2 (1–1)

Pásztó, 300 néző, vezette: Rozsnaki G. (Orosz F., Juhász B.).

Pásztói SK: Krajecz – Almási (Csépe M.), Holtner, Szőllősi, Csépe R. – Csépe I., Bocsi (Odler), Laczkó (Kelemen), Békési – Racskó (Sipkó), Molnár E. Edző: Forgó Péter.

Unicum FC Mohora: Földi – Molnár K., Gál (Rados), Szita – Lavkó, Káposzta, Széles G., Telek, Széles B. – Pistyúr, Bartal (Dallos). Edző: Mátyás Zsolt.
Gl.: Bocsi (2), Csépe R., ill. Pistyúr (2). Sárga lap: Csépe M., ill. Széles G. Kiállítva: Molnár K. (85.). Jók: Bocsi, Csépe R., Holtner, Molnár E., Szőllősi, Krajecz, ill. Pistyúr.

Forgó Péter: – Küzdelmes mérkőzésen véleményem szerint megérdemelten nyertünk.

Mátyás Zsolt: – A helyzeteit jobban kihasználó hazai csapat megérdemelten nyert. Sajnos mi gyenge napot fogtunk ki.


Palotási SE – Építők KC Forgách SC 2–1 (0–1)

Palotás, 100 néző, vezette: Kis Zs. (Homoki G., Szűcs M.).

Palotási SE: Dankó – Kotasz G., Jambrich S., Hadrik, Sipos – Veres (Szabó I.), Török, Mladoniczki, Szlobodnyik (Ocsovszki, helyette Fera) – Kotasz E., Kurcsik. Edző: Bódis Barna.

Építők KC Forgách SC: Harmat – dr. Dániel, Nagy, Oláh Á. (Oláh Sz.), Gál – Hranek, Fésűs, Német, Alapi (Baranyi) – Percze (Tőzsér L.), Oláh F. Edző: Csatlós Tamás.
Gl.: Hadrik, Fera, ill. Alapi. Sárga lap: Jambrich S., Ocsovszki, ill. Nagy, Baranyi. Jók: Hadrik, Kotasz E., Fera, ill. Jók: az egész csapat, a mezőny legjobbja Harmath Krisztián.

Bódis Barna: – Az első félidőben elveszítettük a párharcok többségét, az átadásaink pontatlanra sikerültek. Ennek ellenére egy szép egyéni cselsorozat után 11-eshez jutottunk, de nem tudtuk értékesíteni. Görcsösen és pontatlanul futballoztunk. A második játékrészben a legfőbb célunk a párharcok megnyerése volt és a kapkodó játékunkat pontosabbá kellett tenni. A támadó szekciót megerősítve nyílt sisakkal rohamozva, óriási hajrával meg tudtuk fordítani a mérkőzést. Gratulálok a csapatomnak és köszönjük a szurkolók lelkes támogatását.

Csatlós Tamás: – Gratulálok a csapatomnak ehhez a nagyszerű mérkőzéshez. Jól futballoztunk. A mérkőzés játékvezetője úgy látom másra számított. Azt hitte, hogy egy könnyű hazai siker lesz, de a vezető gólunk után úgy meglepődött, hogy a hazaiak szurkoló tábora – akik előtt le a kalappal – egy emberrel bővült, hiszen óriási hibákat vétett ellenünk. Az egyenlítő gól előtt egy szabadrúgást nem ítélt meg nekünk a kapunktól 25 méterre és ebből kaptuk a gólt. Sajnálom a fiúkat, mert megtettek mindent. A hazai csapatnak gratulálok a győzelemhez! 

Szécsény VSE – Érsekvadkerti SE 3–2 (1–0)

Szécsény,140 néző, vezette: Strehó E. (Gecse Z., Nagy S.).

Szécsény VSE: Csampa – Komár, Babka (Szabó), Molnár, Gyenes (Máté) – Bene, Mohácsi, Csuka, Szmolnik (Szintai) – Gombár (Pityi), Máté. Edző: Langa Attila.

Érsekvadkerti SE:  Tóth – Majer, Varga M., Balga L., Vachó – Varga F., Benyó, Szabó Lénárd (Klinger), Bozsó – Keresztes (Szenográdi), Dávid. Játékos-edző: Szenográdi Péter. Gl.: Szmolnik, Csuka, Máté, ill. Benyó, Szabó Lénárd. Sárga lap: Babka, Máté, ill. Majer, Dávid. Jók: Komár, Mohácsi, Bene, Máté D., Szmolnik, Máté G., ill. Varga M., Varga F.

Langa Attila: – Jó időben és rengeteg néző előtt, nagyon jól kezdtük a mérkőzést, de csak egy gólos vezetéssel mehettünk a szünetre. Ekkor hiába hívtam fel a figyelmet, hogy ne üljön le a társaság, mégis az öltözőben maradtunk, és két hibánkat ki is használta az ellenfél. Ezt követően ismét üzemi hőfokon pörögtünk, és végül a fiatal csapatok mérkőzését, a rutint képviselő Máté Gábor eldöntötte. Úgy érzem, hogy a találkozó összképe alapján megérdemeltük a győzelmet. További sok sikert kívánok a Vadkertnek.

Szenográdi Péter: – Árnyékai voltunk önmagunknak.


Diósjenő SE – Berkenye SE 2–2 (0–1)

Diósjenő, 100 néző, vezette: Boda V. (Urbán V., Pál.).

Diósjenő SE: Filip – Haljárszki, Monostori, Bőgér D., Varga Gy., Pálinkás, Krajcsek, Benkocs, Durján, Csabuda, Bőgér Á. (Sebők). Játékos-edző: Holman József .

Berkenye SE: Debre – Szandai (Porvay), Hegedűs, Kántor, Rusvay (Mravik), Illés, Less, Földvári, Greff (Horváth), Keresztes, Pécsi (Hesz). Játékos-edző: Rusvay Gergely.
Gl.: Csabuda, Monostori, ill. Pécsi, Less. Jók: Debre, Hegedűs. 

Rusvay Gergely: – Az első félidőben el kellett volna dönteni a mérkőzést, de hiába játszottunk jól a helyzetek kimaradtak. Fordulás után feljavult az ellenfél és megfordította az állást és a végén egy igazságos eredmény született!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában