Lehetőségek

2022.03.21. 07:00

Mérföldkőhöz ért a Felsőpetényi Sportegyesület

Komoly lehetőségek előtt áll az Felsőpetényi Sportegyesület, emellett elszántan dédelgetik jövőre vonatkozó terveiket is.

Lászlók Judit

A Felsőpetényi Sportegyesületet korábban a csapattagok nagymértékű felajánlásai tartották életben, azonban egy nemrégiben kapott, nagyobb vállalkozói támogatásnak és némi átszervezésnek köszönhetően, már nem kell nagy anyagi áldozatokat hoznia a tagoknak a megyei III. osztály Nyugati csoportjában szereplő futballcsapat működésének érdekében.  A sportegyesület számára nagy mérföldkövet jelent, hogy mostantól fogadhatjuk az adó 1 százalékának felajánlásait. Emellett pályázatokat is nyújthatunk be a Bethlen Gábor Alapkezelőhöz sportprogramok megvalósítására – mondta el hírportálunknak Hugyecz József, a szervezet elnöke. Hozzátette: – Bízunk benne, hogy a falubeliek támogatják majd a munkánkat, mi pedig viszonozhatjuk ezt azzal, hogy különböző sportrendezvényeket szervezünk számukra. 

Hugyecz József kitért arra is, hogy idén saját forrásból női tornát is elindítottak, amely a résztvevők számára ingyenes. Hosszú távú céljuk pedig, hogy a foci mellett más sportolási lehetőségeket is biztosítsanak a felsőpetényieknek.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában