Labdarúgás

2022.02.27. 16:43

Így szerepeltek hétvégén a Nógrád megyei labdarúgó csapatok

A megyei I. osztályban a 17. forduló mérkőzéseit rendezték meg a hétvégén.

B. T.

Fotó: Hegedus Mark

Bánk-Dalnoki Akadémia – Unicum FC Mohora 2–1 (0–0)

Diósjenői, 150 néző, vezette: Derda J. (Juhász Á., Várallyay M.).

Bánk-Dalnoki Akadémia: Isztolyka – Seres (Fekete M.), Miskei (Katona), Csikós, Cseri,

Sándor (Leandro), Kuklis, Rábold, Frey (Somogyi), Kiss, Tóth (Fogarasi). Edző: Könczey Zsolt.

Unicum FC Mohora: Földi – Molnár, Gál Sz., ifj. Mátyás Zs. (Hugyecz), Lavkó, Káposzta,

Széles G. (Rados), Bartal (Szita B.), Telek, Pistyúr, Széles B. Edző: Mátyás Zsolt.

Gl.: Fekete M. (2), ill. Szita B. Sárga lap: Sándor, Major, Fekete, Leandro, ill. Gál Sz. Jók: Kuklis, Kristóf, Fekete M., Katona Gergő, ill. az egész csapat.

Könczey Zsolt: – A mérkőzés első félidejében igyekeztünk jól játszani, de ellenfelünk szervezett védekezését nem igazán tudtuk áttörni. Ezért egy kevésbé eseménydús játékrész sikeredett. A második félidőre határozottan jól jöttünk ki, nagyon jól kezdtünk, azt a játékot láttam, amit a csapattól mindig elvárok. Aztán a játékrész második felében újra bátortalanok lettünk, az ellenfelünké pedig minden tisztelet, hiszen nagyon akarták a sikert, és szépségdíjas gólt szereztek. Korrekt mérkőzést játszottunk, egy szimpatikus csapat ellen. Fejlődnünk kell tovább, mindig a legjobbat kell nyújtanunk. Gratulálok a győzelemhez, számunkra ez egy értékes siker!

Mátyás Zsolt: – Elégedett vagyok a fiúk teljesítményével. Egy jó gárda ellen, színvonalas mérkőzést játszottunk. Rendkívül nagy energiákat mozgósítottunk a bravúrhoz, de sajnos nem sikerült. A jövőt illetően biztató képet kaptam csapatomról, gratulálok nekik.

Mátraterenye SE – Érsekvadkerti SE 2–1 (0–1)

Hatvan, Népkert Sporttelep, 50 néző, vezette: Strehó E. (Homoki G., Szűcs M.).

Mátraterenye SE: Oláh Tibor – Oláh Teofil, Miklós, Lakatos, Kerényi – Ajtai, Bartha (Kotroczó R.) – Horváth Sz. (Kovács E.), Oláh Á. (Domán), Szeles (Földi) – Znamecz (Bozó). Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Érsekvadkerti SE: Tóth – Varga M., Pistyúr, Keresztes (Szenográdi), Balga L. – Terenyei

(Oláh A.), Gréczi, Majer, Szabó Lénárd – Benyó, Vachó (Szabó Levente). Játékos-edző: Szenográdi Péter.

Gl: Szeles, Oláh Á., ill. Varga M. Sárga lap: Majer. Jók : Oláh Tibor, Oláh Teofil, Lakatos, Kerényi, Szeles, Kotroczó, ill. Tóth, Varga M., Mayer, Keresztes, Balga L. Vachó.

Serfőző Péter, a Mátraterenye elnöke: – Magunknak nehezítettük meg a mérkőzést a büntető kihagyásával. A megközelítőleg 70 %-os labdabirtoklást nem tudtuk érvényesíteni. Az ellenfél az első támadásából gólt szerzett. Fordulás után a kapujához szegeztük a Vadkertet, számtalan lehetőségünk volt, de nagyon kinyíltunk és kétszer a kapusunknak kellett bravúrosan menteni. Aztán félidő közepén sikerült megfordítani az eredményt, ami mérkőzés képe alapján megérdemelt. Egy nagyon fegyelmezetten, lelkesen, sportszerűen küzdő csapatot sikerült legyőznünk, helyenként jó játékkal.

Szenográdi Péter: – Ilyen a futball. A srácok tökéletesen megvalósították a megbeszélteket, aztán jött három perc rövidzárlat és ezt egy jó csapat könyörtelenül kihasználta. Megvoltak a lehetőségeink, hogy növeljük előnyünket sajnos ez nem sikerült, viszont senkire egy rossz szavam nem lehet, mert tényleg meg tettek mindent a fiúk. Gratulálok a Terenyének és további sok sikert kívánunk nekik.

Silver Tüzép Karancslapujtő – Szendehely FC 2–1 (2–1)

Karancslapujtő, 150 néző, vezette: Boda V. (Szász K., Pál A.).

Silver Tüzép Karancslapujtő: Bajnai – Cseh, Banka D. (Kovács), Oláh, Kerek – Pál, Pingiczer, Stark, Gordos (Romhányi) – Zsély B., Czigler. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Szendehely FC: Győri – Budai, Török (Genzelman, helyette Veisz), Traupert, Balogh – Hugyecz, Jele, Németh, Kiss – Ordasi, Salánki. Edző: Kovács Imre.

Gl.: Pál, Kerek, ill. Jele. Sárga lap: Romhányi, ill. Hugyecz, Jele. Kiállítva: Zsély B. (64.). Jók: Kovács, ill. mindenki, Ordasi a csapat legjobbja.

Romhányi Tamás: – Jól indult a mérkőzés a számunkra. Gyorsan vezetést szereztünk, de ez annyira megnyugtatott minket, hogy utána már nem akartunk futballozni. A lelkes vendégcsapat minden dicséretet megérdemel. Sajnos a három ponton kívül semmi pozitívumot nem tudok mondani. További sok sikert a Szendehelynek.

Kovács Imre: – Előzetesen talán kiegyeztem volna egy ilyen vállalható végeredménnyel, de a játék összképe alapján, utólag van bennem hiányérzet. Hét alapemberünk hiányát a többiek lelkesedése és fegyelmezettsége pótolta, s ezzel végig partiban tudtunk lenni az esélyesebb hazaiakkal. Két védelmi hibánkat könnyűszerrel büntették a Lapujtőiek, miközben nekünk csupán az egyenlítésre futotta. A kiállítást követően többször is közel álltunk a gólszerzéshez, de nem sikerült a kapuba találnunk, így a pontszerzés is elmaradt. Gratulálok a vendéglátóink győzelméhez, de én is nagyon büszke vagyok csapatom teljesítményére!

Héhalom SE – Berkenye SE 2– 5 (0–2)

Héhalom, 50 néző, vezette: Gecse Z. (Nagy S., Tősér D.).

Héhalom SE: Fehér – Odler, Gyuriska (Diviák), Sróth, Hegedűs – Hajdú J., Nagy B. (Ruska), Baranyi G. (Tasnádi), Sándor K. – Hajdú N. (Farkas P.), Hajdú A. (Kalmár). Edző: Farkas Ferenc. 

Berkenye SE: Debre – Hesz (Pécsi), Porvay, Keresztes, Szandai – Kántor, Rusvay (Horváth L.), Illés – Mátyás P., Fábri (Bogdán), Greff. Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Gl.: Sándor K., Diviák, ill. Fábri (2), Greff, Rusvay, Bogdán). Sárga lap: Kalmár, ill. Horváth L. Jók: Fehér, Hegedűs, ill. Greff, Fábri, Illés, ill. Greff, Fábri, Illés. 

Farkas Ferenc: – – Magunkhoz képest egész jól kezdtük a mérkőzést. Voltak lehetőségeink a vezetés megszerzésére, sajnos nem éltünk velük. Hibáinkból az ellenfelünk tetemes előnyre tett szert, amit a második félidőben csak kozmetikázni tudtunk. A végére felébredtünk csak akkor már késő volt. Most is hiányoltam az alázatot, akaratot, szenvedélyt, fegyelmezettséget.

Azokból a nebulókból lesznek jó tanulók, akik tesznek is érte valamit, akik akarnak is tanulni.

Rusvay Gergely: – Hetven percig azt játszottuk amit kell, négy gólt rúgtunk. Azonban az utolsó húsz percben megzavarodott a csapat, amit nem értettem. A meccs képe alapján megérdemelten nyertünk, de sokat kell még dolgoznunk, ha feljebb akarunk lépni a tabellán. Sok sikert a szimpatikus Héhalomnak!

Diósjenő SE – Palotási SE 0–1 (0–0)

Diósjenő, 100 néző, vezette: Kis Zs. (Csillik B., Urbán V.).

Diósjenő SE: Filip – Sebők, Bőgér D., Pincze (Holman), Juhász – Durján (Varga Gy.),

Pálinkás, Krajcsek, Benkocs – Csabuda, Lami. Játékos-edző: Holman József.

Palotási SE: Dankó – Hegedűs (Fera), Szlobodnyik, Jambrich S., Hadrik (Szabó I.) –

Sipos, Török, Mladoniczki, Tóth – Kotasz E., Kurcsik (Ocsovszki). Edző: Bódis Barna.

Gl.: Szabó I. Sárga lap: Durján, Krajcsek, Lami, ill. Hadrik, Török, Kotasz E., Ocsovszki. Kiállítva: Juhász (45.). Jók: az egész csapat, ill. Jambrich S, Dankó, Mladoniczki.

Holman József: – Nyílt sisakos, küzdelmes és hajtós mérkőzésen, megye első osztály szinten nagy iramot produkált a két csapat. A futball sokszor tud igazságtalan lenni. A mai napunkat annak érzem. Közel 50 percnyi emberhátrány ellenére sem adtuk fel. Büszke vagyok a fiúkra, nagyon tisztelem őket. Ezer sebből vérzünk továbbra is, hiszen betegségek és sérülések sújtanak minket és nem látom a fényt az alagút végén. De nem adjuk fel, nagy tartás van bennünk!

Palotás egy jó csapat, melyet kulturált edző irányít. További sok sikert és jó egészséget kívánok nekik! Szurkolóinknak köszönöm a lelkes buzdítást.

Bódis Barna: – Jól kezdtük a mérkőzést és sorra alakítottuk ki a helyzeteket, de nem tudtunk betalálni, ami miatt kapkodóvá és pontatlanná vált a játékunk. Az első félidőben a középpályán és a védelemben nem nyertük meg többségében a párharcokat, ezért nem is tudtuk birtokolni eleget a labdát. A második játékrészben ez javult, de a pontatlan befejezés nem. Ahogy telik az idő ez egyre frusztrálja a csapatot természetesen, de jó mentalitással igyekeztünk ezen felül kerekedni. Szélekről próbáltuk bontani az ellenfél masszív védelmét, és egy a sok próbálkozásból eredményes lett. Nehéz mérkőzés volt, de a csapatom mindent megtett a győzelemért és büszke vagyok rá, hogy el is értük a célunkat.

Nőtincs SE – Építők KC Forgách SC 3–0 (2–0)

Diósjenő, 50 néző, vezette: Nyerges K. (Szász K., Chikán P.).

Nőtincs SE: Bajkán – Pusztai (Sírkó), Nógrádi (Kiss), Petrik (Gombos), Szunter (Fuchs) – Dancsó, Magos, Maczkó, Nagy – Bajkán Z., Németh Á. (Hugyecz). Edző: Nyikos József.

Építők KC Forgách SC: Csatlós – Takács, Tőzsér, Oláh Á., Fésűs – Hranek, Baranyi, Német, Berki – Alapi, Percze (Kollár). Játékos-edző: Csatlós Tamás.

Gl.: Magos (2), Pusztai. Sárga lap: Németh Á., ill. Tőzsér, Berki. Jók: Bajkán Z., Dancsó, Magos, Nagy, ill. Oláh Á.

Nyikos József: – A győzelemmel igen, de a játékkal nem vagyok elégedett. Nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.

Csatlós Tamás: – Örültünk, hogy ki tudtuk állni, hiszen sérülés és betegség miatt hat játékosunk hiányzott. Gratulálok az ellenfélnek.

Szabadnapos: Szécsény VSE, Pásztói SK.

Góllövőlista élcsoportja

16 gólos: Kerek Norbert (Karancslapujtő), Pál Gergő (Karancslapujtő).

15: Nagy Zsolt (Építők KC).

13: Szita Bence (Unicum FC Mohora).

12: Fekete Róbert (Bánk-Dalnoki Akadémia).

11: Bánáti Gergő Vilmos (Nőtincs).

10: Kiss Károly (Bánk-Dalnoki Akadémia), Kovács Erik (Mátraterenye),

Terenyei Ákos (Érsekvadkert).

A bajnokság állása

1. Bánk 15 15 0 0 55-9 45

2. Karancslapujtő 15 11 1 3 51-24 34

3. Mátraterenye 14 10 1 3 37-22 31

4. Palotás 15 8 4 3 35-16 28

5. U. Mohora 15 8 2 5 50-21 26

6. Nőtincs 15 7 3 5 41-20 24

7. Pásztó 14 6 4 4 38-25 22

8. Berkenye 15 5 4 6 37-37 19

9. Érsekvadkert 15 5 3 7 43-43 18

10. Diósjenő 14 5 2 7 27-35 17

11. Építők KC 15 3 3 9 28-41 12

12. Szécsény 14 3 2 9 15-40 11

13. Szendehely 15 2 1 12 19-71 4

14. Héhalom 15 0 0 15 8-80 0

15. Rimóc visszalépett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában