avatás

2021.11.19. 18:03

Felavatták a patvarci e-gokartokat

Nógrád megyében tett pénteki látogatása alkalmával Palkovics László innovációs és technológiai miniszter megszemlélte a patvarci Palóc Ring vívmányait is, egyúttal hivatalosan is felavatta a helyi géppark legújabb példányait, az elektromos meghajtású gokartokat.

H. H.

Forrás: NMH

Fotó: L. B.

Az eseményen a tárcavezető kifejtette, csak a legnagyobb elismerés hangján szólhat a pálya megálmodóihoz és kivitelezőihez, hiszen országosan kiemelkedő helyszínt alakítottak ki, ráadásul a további terveket látva megmutatkozik, itt komoly elképzelésekkel rukkoltak elő.

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter és Balla Mihály országgyűlési képviselő megszemlélték a patvarci Palóc Ring vívmányait | Fotó: L. B. / NMH

Hozzátette, a ring kiváló lehetőséget ad a legkisebb korosztályoknak is a gyakorlásra, ahol bővíthetik KRESZ-ismereteiket, megtanulják a járművek helyes kezelését, és felcseperedve könnyebben és a szabályokat tökéletesen betartó módon boldogulhatnak a közlekedésben.

A kormányzat fontos célja, hogy a versenyágazat feltételrendszerét is bővítsék, ezt szolgálja a Moto GP pálya megépítése, és remélhetőleg hamarosan elérkezhet az idő, amikor újra magyar Forma-1-es pilótát üdvözölhetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában