kosárlabda

2021.10.21. 20:04

Két győzelemmel mutatkoztak be az országos bajnokságon a fiatal tarjáni kosarasok

Dániel Péter legénysége a nyitányon végig vezetve bizonyult jobbnak az Újpest-Megyei Tigrisek együttesénél, majd hátrányból fordítva kerekedett a MAFC/A csapata fölé.

Nool

xxx

Forrás: NMH

Fotó: H. M.

A Beszterce KK-SKSE Dániel Péter által felkészített U16-os gárdája kettős győzelemmel kezdte meg szereplését az országos főtáblán – közölték az egyesület honlapján.

Beszterce KK-SKSE – Újpest-Megyeri Tigrisek 86–73 (18–16, 27–25, 18–13, 23–19)

Salgótarjáni Városi Sportcsarnok, vezette: Gombos Á., Szűcs T. Salgótarján: Balázs M. 8, Szabó D. 29/6, Somoskői Z. 5/3, Cserényi Marcell 6, Hajdú J. 2. Csere: Cserényi Martin 30, Oravecz O. 5, Holló L. 1, Csonka A., Kiss-Csitári Á. Edző: Dániel Péter.

Dániel Péter: – Gratulálok csapatomnak, egy nagyon pörgős, harcos meccsen sikerült győzelemmel kezdenünk az alapszakaszt az országos főtáblán! A támadójátékunkkal végig, a védekezésünkkel a második félidőben voltam elégedett. Az egész mérkőzésen megfelelő sebességgel és agresszivitással játszottunk, és amikor ez magas koncentrációval is párosult, mindig sikerült meglépni az ellenfelünktől.

A fiatalok minden tőlük telhetőt megtettek a győzelemért
Fotó: H. M. / NMH

Beszterce KK-SKSE – MAFC/A 76–73 (16–22, 19–18, 28–18, 13–15)

Salgótarjáni Városi Sportcsarnok, vezette: Gombos Á., Gombos M. Salgótarján: Balázs M. 11/3, Szabó D. 9, Cserényi Marcell 6, Holló L. 11, Hajdú J. 16. Csere: Cserényi Martin 23/3, Oravecz O., Csonka A. Edző: Dániel Péter.

Dániel Péter: – A mérkőzés elején érezhető volt, hogy a héten nem mindenki vett részt az összes edzésen kisebb betegség, illetve sérülés miatt. Az 5. perctől kezdve sikerült felvenni a meccs ritmusát és szép lassan ledolgoztuk korán összeszedett, tíz pont körüli hátrányunkat. A második félidőben tudtunk szigorítani a védekezésünkön, valamint bátrabbak és kreatívabbak lettünk a támadó térfélen, ennek köszönhetően sikerült megfordítani az eredményt. Külön öröm, hogy egy kifejezetten jó ellenféllel szemben tudtunk egy kiélezett végjátékot megnyerni, hiszen az ilyen összecsapásokkal lehet folyamatosan fejlődni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában