Kajak-kenu/SUP

2021.08.18. 14:34

Remekeltek a vitalitásosok: fonyódon rendezték meg az utánpótlás-SUP-bajnokságot

Fonyódon rendezték meg a serdülő és ifjúsági SUP országos bajnokságot, ahol a Vitalitás SE kajakosai is megmérettették magukat.

NMH

Pesti Anna Rozália két érmet szerzett

Forrás: Beküldött fotó

Nem is akárhogyan, mivel az éremtáblázat alapján az első helyen végeztek az Ipoly- parti fiatalok. Pesti Anna Rozália első lett a serdülők hosszútávú futamán (4000 m), míg ezüstérmes 500 méteren. Kovács Kornél a harmadik helyen végzett, ezzel növelte az országoson elért eredményességét.

Az ifjúsági mezőnyben Blaskó Dominiknak és Pesti Jánosnak a magyar bajnoki cím elnyerése mellett a szeptember 9-12. között rendezendő SUP-világbajnokságra való kvalifikáció volt a cél.

A fiúk nagyon jól jöttek ki a rajtból, így nagy csaták voltak minden távon.

Dominiknak serdülő 500 méteres távon sikerült a dobogó legtetejére felállni, míg az ifjúságiak 200 méteres futamán és a 4000 méteres távon is második lett. Pesti János ifjúsági korcsoportban 200 méteren nyert, hosszútávon (4000 m) pedig bronzérmes lett, míg a serdülők között 500 méteren második lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában