eb2020

2021.06.16. 11:17

Leírhatatlan élmény volt a helyszínen szurkolni a magyaroknak a tarjáni menedzser szerint

Kedden bemutatkozott az Európa-bajnokságon a magyar válogatott. a Puskás Arénában a több tízezer ember között természetesen nógrádiak is átélték a katarzist.

Orosz Dániel a Puskás Arénában

Orosz Dániel, a Zenthe Ferenc Színház értékesítési menedzsere baráti társasággal nézte a mérkőzést a helyszínen:

- Huszonöt éve járok válogatott meccsre, szegedi gimnazistaként édesapám hozott fel a Népstadionba először egy Svájc elleni vb-selejtezőre. Átéltem megannyi emlékezetes meccset, láttam számos világsztárt élőben, de mind közül a magyar-portugál meccs volt a legnagyobb élmény számomra – vélekedett Dániel, aki a rendezéssel is maximálisan meg volt elégedve.

- Közhely, de ezt a hangulatot át kell élni, leírhatatlan volt! Profi, világszínvonalú szervezés és körítés, nemzeti színű zászlóerdőben fiatal és idős, portugál és magyar ember összekapaszkodva, családok, gyönyörű lányok, mind egyként örültek egymásnak és a futball ünnepének. Óriási dolog részese lenni végre egy ilyen felhőtlen közösségi élménynek, végre egy csodálatos stadionban a hosszú, nyomasztó hónapok után. A futball, akárcsak a színház, a pillanat művészete, s a katarzis sem maradt el, hisz az eredmény másodlagos, lényeg, hogy Európa futballszínpadán mi is játszhatunk. Köszönet érte a magyar válogatottnak – foglalta össze élményeit a salgótarjáni fiatalember.

Orosz Dániel a Puskás Arénában

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában