eb2020

2021.06.12. 13:18

A tarjáni bokszedző szerint lehet szeretni vagy utálni Cristiano Ronaldót, de...

Az SBTC egykori ökölvívója, Botos Tibor bízik a magyarok pontszerzésében.

B.L.

Erdei Zsolt, box edzést tartott a Salgó Box SE csapat tagjainak. 2021.05.05. Salgótarján Ladóczki Balázs/LB Nógrád Megyei Hírlap

Forrás: NMH

Fotó: L.B.

- Színvonalas Európa-bajnokságot várok, talán ez lesz a valaha volt legnívósabb Eb, hiszen világhírű csapatok és játékosok lépnek majd pályára. Hatalmas dolog és külön öröm, hogy pár meccset Budapesten rendeznek majd meg. Elsősorban a magyaroknak fogok szurkolni, de a portugál csapat is szimpatikus. Leginkább Cristiano Ronaldo miatt, akit lehet utálni vagy imádni, de az biztos, hogy rengeteget tett a sportért és az emberekért – mondta a Salgótarjáni Boksz SE mestere, Botos Tibor, aki szerint a belgák és a franciák közül kerülhetnek ki a bajnokok.

- Bízok a magyarok pontszerzésében, és óriási lenne, ha továbbjutnánk a csoportból – vélekedett a korábbi Eb-bronzérmes ökölvívó, aki otthon, a televízió előtt követi majd a mérkőzéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában