Labdarúgás

2021.01.05. 10:26

A salgótarjáni származású edző szerint a magyar focisták elrugaszkodtak a valóságtól

A Mezőkövesd NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzője, Pintér Attila megerősítené együttesét, ám elmondása szerint hiába szeretne magyar játékosokat átigazolni, ha azok nem engednek a fizetési igényeikből.

Debrecen, 2017. szeptember 23. Pintér Attila, a Puskás Akadémia vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC - Puskás Akadémia mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2017. szeptember 23-án. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Czeglédi Zsolt

A salgótarjáni gyökerekkel rendelkező Pintér Attila a Nemzeti Sportnak nyilatkozott az igazolási terveiről.

- Olyan kaliberű futballistákat próbálunk meg átigazolni, akik jó nevű klubokban szerepeltek eddig, s nem titok, van köztük válogatott kerettag is. Viszont a magyar futballisták kicsit elrugaszkodtak a valóságtól, és nem akarnak engedni a fizetési igényeikből. Nekünk pedig figyelembe kell vennünk a költségvetésünket. Amikor Mezőkövesdre érkeztem, hangsúlyoztam, magyarosítani szeretném a csapatot. Az itthoni kínálat egy része viszont a megfizethetetlen kategóriába tartozik, külföldi labdarúgót reálisabb áron lehet megszerezni – mondta Pintér Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában