harcművészet

2020.11.23. 10:34

Nógrádi éremeső Szegedről

A Szegedi Küzdősport Klub szervezésében a közelmúltban rendezték meg a HMMAF – Magyar MMA Szövetség és az MGSZ – Magyar Grappling Szövetség 2020-as bajnokságát.

Szegeden a vírushelyzet ellenére egyes versenyszámokban népes mezőnyök küzdöttek meg egymással az érmekért. A viadalon a Zen Mushin Do mellett a Salgó GapllerZ versenyzői is indultak Koczka Bernát edző vezetésével.

A nógrádi harcművészek eredménye. MMA junior 84 kg: 1. Szabó Dávid. MMA 93 kg: 2. Pusuma Gergő. MMA junior 71 kg: 2. Pusuma Dezső. MMA junior 84 kg: 2. Pusuma Róbert. MMA junior 66 kg: 2. Pusuma Gábor. MMA 84 kg: 2. Bódi Ádám. NoGi Grappling 84 kg: 5. Bódi Ádám.

***

A szegedi bajnokságot megelőzően a Zen Mushin Do versenyzői Isaszegen Max Carvalho – Brazil Jiu Jitsu szemináriumon vettek részt.

Koczka Bernát edző elmondta, hogy technikában gazdag szemináriumon vehettek részt. Stágel György Sensei szervezésében. A szemináriumon Max Carvalho mester vezette őket a fordított De La Riva kampó rejtelmeibe egy sor új szóló- és páros gyakorlat keretében. Bízik benne, hogy az ott tanult formákat a későbbi versenyeken is eredményesen tudják majd alkalmazni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában