Labdarúgás

2020.11.01. 18:39

A Palotás a második félidőben fordított az Építők KC ellen

A megyei I. osztályban a 11. forduló mérkőzéseit rendezték meg szombaton.

NMH összeállítás

A Palotási SE gólgazdag mérkőzésen szerezte meg a három pontot a Építők KC (labdával) csapata otthonában

Forrás: NMH

Fotó: H. M

Építők KC–Palotási SE 3–4 (3–1)

Salgótarján, Forgách sporttelep, 80 néző. Vezette: Balázs Z. (Nagy S., Gecse Z.).

Építők KC: Krizsanyik – Német, Gál, Stark, Oroszi – Hranek, Percze (Szabó) – Baranyi J. (Balla), Novák J., Kovács E. – Nagy (Oláh F.). Edző: Berki Krisztián.

Palotási SE: Dankó – Sipos, Kotasz G., Hadrik, Kurcsik (Odler) – Jambrich S., Tancsik – Dallos, Veres (Gyurcsek), Szabó (Jambrich I.), Ocsovszki. Edző: Jele Zoltán.

Gl.: Novák J., Kovács E., Baranyi J., ill. Tancsik (2), Veres, Stark (öngól). Jók: Novák J., Kovács E., ill. az egész csapat.

Berki Krisztián: – Megint egy győztes mérkőzést engedtünk ki a kezünkből. Nehéz találkozókra van kilátás, mennünk kell tovább, nincs időnk sopánkodni a múlton.

Szabó Mihály, a Palotás elnöke: – Változatos, küzdelmes mérkőzésen a korai vezetésünk birtokában túlságosan is megnyugodtunk, sokat hibáztunk. A hazaiak rövid idő alatt három gólt is szereztek. A szünetben sikerült rendezni a sorokat, némi szerkezeti változtatás után megfelelő hozzáállással három perc alatt egyenlítettünk, majd a vezetést is megszereztük. Bízom abban, hogy a győzelem meggyorsítja Jele Zoltán edzőnk gyógyulását. Sok sikert kívánok Berki Krisztiánnak és csapatának.

A Palotási SE gólgazdag mérkőzésen szerezte meg a három pontot a Építők KC (labdával) csapata otthonában | Fotó: H. M / NMH

Nőtincs SE–Unicum FC Mohora 1–0 (1–0)

Nőtincs, 100 néző. Vezette: Urbán V. (Szolik M.).

Nőtincs SE: Rácz M. – Gyuricza, Kiss D. (Molnár M.), Kovács K., Petrik (Nógrádi) – Tamis (Hugyecz R.), Somogyi, Nagy B., Matyóka – Bánáti, Szunter (Sírkó). Edző: Nyikos József.

Unicum FC Mohora: Földi – Bartal (Hugyecz M.), Baranyi, Gál Sz. (Szedlacsek), Rácz D. – Bera, Káposzta, Széles G. (Menyhárt), Lavkó – Széles B., Pistyúr (Benécs). Edző: Mátyás Zsolt.

Gl.: Bánáti.

Nyikos József: – Nagyon gyenge színvonalú mérkőzést játszottunk, amelyen sok hiányzónk volt betegség, munkahelyi elfoglaltság, sérülés vagy épp iskolai tanulmányok miatt. Küzdelemből és akaratból jelesre vizsgáztak, akik a mai napon a pályára léptek.

Mátyás Zsolt: – Beigazolódott, amire számítottunk. Egy kőkemény ellenféllel találkoztunk, kritikán aluli játéktéren. Ennek ellenére jól futballoztunk, és a hazaiak fölé nőttünk labdabirtoklásban. A támadásainkat sok szabálytalansággal megtördelték már a középpályán, amikor viszont a támadó harmadba sikerült érnünk, sorra rossz döntéseket hoztunk. Így csak egy kapufáig tudtunk jutni a mérkőzésen, míg az ellenfél egy kontra révén betalált. A játék képe alapján az egy pontot megérdemeltük volna.

Mátraterenye SE–Diósjenő SE 3–0 (3–0)

Mátraterenye, 150 néző. Vezette: Strehó E. (Szász K.).

Mátraterenye SE: Oláh Tibor – Babka, Oláh Teofil, Pozsár, Znamecz (Sipkó Bence) – Horváth (Alapi), Miklós, Kerényi, Domán (Bujtár) – Bartha (Nagy R.), Határ (Novota). Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Diósjenő SE: Szaszovszki – Bőgér D., Varga Gy., Lakatos Cs. (Lakatos Sz.), Pálinkás – Krajcsek, Pincze, Oláh Tamás, Németh – Lami, Bőgér Á. Edző: Eöry Tibor.

Gl.: Znamecz, Bartha, Kerényi.

Bujtár Tamás: – A mérkőzés első percétől támadólag léptünk fel, és sikerült háromgólos előnyt szerezni. A második játékrészben ezt meg is duplázhattuk volna, de kimaradtak a helyzeteink, de így is a szezonban a legnagyobb különbségű győzelmet arattuk.

Eöry Tibor: – Gratulálok minden játékosomnak, akik eljöttek erre a mérkőzésre és megtettek mindent, ami ebben a helyzetben elvárható volt tőlük.

Pásztói SK–Szécsény VSE 2–1 (1–1)

Pásztó, 150 néző. Vezette: Kalmár P. (Kovács M.).

Pásztói SK: Krajecz – Almási, Kelemen, Molnár B., Csépe R. – Molnár M., Békési (Pócza, helyette Csépe I.), Lengyel, Molnár E. – Kovács P., Tóth O. Edző: Nagy Tamás.

Szécsény VSE: Csampa – Kovács S., Farkas (Szokács), Pityi, Horváth – Adorján (Rónai), Laczkó (Lőrik), Velki, Molnár Gy. – Szekeres (Gom­bár), Fábián. Játékos-edző: Kelecsényi Gábor.

Gl.: Tóth O., Molnár M., ill. Laczkó.

Nagy Tamás: – Célunkat teljesítettük, egy változatos meccsen rengeteg lehetőséget alakítottunk és hagytunk ki, így a szécsényi fiatalok végig partiban voltak. Végül szerencsés győzelmet arattunk.

Kelecsényi Gábor: – Egy jó meccset láthatott a közönség. Motiváltan, gyors kontrákat vezetve játszottunk, mégis két szerencsétlen góllal kikaptunk. A hazaiak labdabirtoklásba jobbak voltak, de a döntetlen most igazságosabb lett volna.

Érsekvadkert SE–Berkenye SE 0–2 (0–1)

Bánk, 100 néző. Vezette: Szakal T. (Dobsonyi L.).

Érsekvadkert SE: Deme – Fábián, Varga M., Holman (Lővei), Varga F. (Szabó L.) – Terenyei, Balga M., Pistyúr, Balga L. – Szenográdi, Dávid (Balga K.). Játékos-edző: Szenográdi Péter.

Berkenye SE: Debre – Porvay, Rácz (Schlenk), Mátyás, Rottek – Kántor, Illés, Fábri, Hesz – Szandai, Bogdán (Balázs). Edző: Mohácsi László.

Gl.: Fábri (2).

Szenográdi Péter: – Megtudtuk nehezíteni a bajnokesélyes dolgát egy jó és kulturált játékkal. Az még hozzátartozik a mérkőzéshez, hogyha másnap reggelig játszunk se lövünk gólt ezen az összecsapáson. Gratulálok Mohácsi Lacinak és csapatának.

Mohácsi László: – Kicsit megtépázva (Covid, sérülések) érkeztünk jó eredmény reményében, amit végül is sikerült elérni. Minden edző álma a jó kezdés, amit ma meg is tettünk, de utána túlságosan visszahúzódva, rossz felfogásban folytattuk a mérkőzést. Ezért az első játékrészben játékban felülmúltak a hazaiak, akik ekkor főként rögzített játékhelyzetekből veszélyeztettek, mi pedig csak a kontrákra hagyatkoztunk. A második félidőre rendeztük a sorokat, játékban feljavultunk, így kiegyenlítetté vált a mérkőzés. A végéhez közeledve egyre magabiztosabbá válva növeltük az előnyünket, s végül megnyertük a mérkőzést. További sok sikert kívánunk a mezőnyben ügyes hazaiaknak, a csapatomnak pedig jár a nagy gratuláció.

Rimóci SE–Karancslapujtő KSE 1–8 (1–1)

Rimóc, 100 néző. Vezette: Boda V.

Rimóci SE: Oláh J. – Bada N., Seres, Laczkó (Balázs), Rácz A. (Rédei) – Bada K., Bangó R., Rácz I., Bablena – Ódor, Kőműves. Edző: Vincze Benjámin.

Karancslapujtő KSE: Kanyó – Cseh, Zsély B. (Tóth), Zsély D., Racs M. – Pingiczer (Bodor), Ajtai, Baranyi (Banka), Gyarmati – Pál, Czigler. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Gl.: Rácz A., ill. Pál (6), Banka, Racs M.

Romhányi Tamás: – A mai napon rendkívül gyengén játszottunk, és erre az sem mentség, hogy több mint 40 perccel később kezdtük a mérkőzést. A rimóciak lelkesedésben felénk nőttek, és sokszor jobban is játszottak. Pontatlanok voltunk elől és hátul is, aminek egy ilyen görcsös meccs lett az eredménye. Ettől függetlenül gratulálok a játékosaimnak az első idegenbeli győzelemhez, a hazaiak előtt pedig le a kalappal, hiszen nagy szívvel fociztak a mérkőzésen. Óriási tisztelet jár nekik, mert nagyon nehéz helyzetben vannak, de mégsem adják fel. Sok sikert kívánok a Rimócnak.

Héhalom SE–Szendehely FC 5–1 (1–1)

Héhalom, 100 néző. Vezette: Chikán P.

Héhalom SE: Darabont – Abért B., Baranyi R., Lakatos (Maczkó), Duhonyi – Abért M., Varanyecki, Kis K., Sóss – Bakti (Nagy Sz.), Babusa (Balog B.). Edző: Győri Zoltán.

Szendehely FC: Mák – Bodonyi, Budai, Márkus (Fidel), Földvári D. – Hugyecz, Ligetfalvi (Bajusz), Gáspár, Bonafert (Tiszttartó) – Varga, Boér (Kovács B.). Edző: Dénes György.

Gl.: Kis K., Duhonyi, Baranyi R., Balog B., Nagy Sz., ill. Boér.

Győri Zoltán: – Gratulálok a játékosainknak a második félidő teljesítményéhez. Az elsőben nagyon álmosan kezdtünk, viszont a másodikban már nagyon okosan játszottunk, és végre a helyzetkihasználásunk is tökéletes volt. Egy játékost most ki kell emelnem, bár volt négy-öt extra teljesítmény. Balog Bence egy sérülést követően tért vissza, és a becserélését követően olyan szinten pörögtek fel a események, hogy az külön említést érdemel. Egyébként jár a tisztelet az egész csapatnak, hiszen ma mindenki átlag fölött teljesített.

Földvári Szabolcs, a Szendehely játékosa: – Dénes Gyuri betegség miatt sajnos nem tudott elutazni a csapattal, ezért megkért, hogy helyettesítsem őt ezen a meccsen. Sáros, nagyon mély talajú pályán kellett ismét megpróbálni valamit produkálni, ami nagyon nehéz volt. Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, sikerült megszereznünk a vezetést, majd egy távoli lövéssel egyenlített a hazai csapat. A második félidőt sem kezdtük rosszul, 1–1-es állásnál volt két szituáció, amikor az ellenfél kapusa a tizenhatoson belül elsodorta a támadónkat, de valamiért nem szólalt meg egyik esetben sem az egyedül tevékenykedő játékvezető sípja. A 70. perc környékén fizikálisan és fejben is elfáradt a csapat, figyelmetlenségből, pontrúgásokat követően kaptunk gólokat. Véleményem szerint nincs akkora különbség a két csapat között, amit az eredmény mutat. További sok sikert a Héhalomnak, hajrá Szendehely.

A góllövőlista élcsoportja

12 gólos: Bánáti Gergő Vilmos (Nőtincs), Pál Gergő (Karancslapujtő).

11: Fábri Tamás (Berkenye). 10: Csépe Richárd (Pásztó).

A bajnokság állása

1. Berkenye 11 8 3 0 36–9 27

2. Karancslapujtő 11 6 2 3 27–14 20

3. Palotás 10 6 1 3 30–15 19

4. Pásztó 11 5 4 2 23–13 19

5. Szendehely 10 5 0 5 17–22 15

6. Héhalom 11 4 2 5 18–14 14

7. Építők KC 11 4 2 5 22–23 14

8. Nőtincs 11 4 2 5 18–20 14

9. Érsekvadkert 10 3 5 2 15–8 14

10. Mátraterenye 10 3 5 2 15–13 14

11. Diósjenő 8 4 0 4 12–11 12

12. U. Mohora 10 3 3 4 14–14 12

13. Szécsény 10 2 1 7 17–25 7

14. Rimóc 10 0 0 10 9–72 0

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában