Gázálarcos edzéssel üzent mindenkinek a tarjáni thai bokszos

Kövesi Tibor, a Salgó Fight SE harcosa és edzője kőkemény videóval hívta fel a figyelmet az otthonmaradás fontosságára.

B.L.

Kövesi Tibor (SFSE)

Kövesi Tibor már több rangos versenyen is indult, vagy indított versenyzőt, és nagy sikerrel rendezte meg a Salgó Fight Night elnevezésű thai boksz gálát. A koronavírus-járvány terjedése miatt az SFSE sem tart már csoportos edzéseket, de edzőjük – aki korábban egy kismacska életét is megmentette – egy videóval jelezte, otthon sem szabad pihenni. Nem hiába, hiszen aki egész életében sportolt, az most sem tud leállni.

Edzését egy gázálarcban végezte, de ahogy a Nool.hu-nak elmondta, természetesen ez nem a koronavírus ellen vette fel, hiszen ez jóval komolyabb dolgoktól is megvédené. De a szűrőbetéten keresztül nehezebb a légzés, ami még inkább keményebb erőkifejtésre ösztönzi a viselőjét.

Korábban a szécsényi focisták a wc-papírral dekázós kihívással hangsúlyozták az otthonmaradás fontosságát. Az SBTC U12-es játékosai is fegyelmezetten, otthon készülnek, a balassagyarmati Vitalitás SE dobói pedig saját kertjükben készülnek és farönkökre cserélték a súlyokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában