foci

2019.10.30. 09:25

Szerdán rendezik az SBTC–Paks mérkőzést

A SBTC csapata szerda délután 12.30 órai kezdéssel lép pályára az NB I.-ben szereplő Paks együttese ellen a Szojka Ferenc Stadionban.

NMH

Az Stécé (f) számára ez egy bizonyítási lehetőség Archív: NMH

Fotó: Balazs Ladoczki

A párharc alkalmával eldől, hogy melyik gárda kerül a Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé.

Két héttel korábban, az SBTC Szécsény ellen játszott a megyei I. osztály, 6. forduló (pótolt mérkőzésén), megfigyelőként jelen volt a paksi első osztályú csapat vezetőedzője, Tomiszlav Szivics is.

Az Stécé (f) számára ez egy bizonyítási lehetőség Archív: NMH

Az élvonalban jelenleg a megszerzett tíz ponttal a kilencedik helyen tanyázik a paksi együttes, mely minden bizonnyal a legerősebb kerettel vág neki a mérkőzésnek, nem kockáztatva a továbbjutást. Várhatóan pályára lép a Stécé ellen a korábbi Fradi-kedvenc, Böde Dániel, huszonötszörös válogatott, aki öt gólt szerzett címeres mezben. A szokatlanul korai mérkőzéskezdés ellenére már hetekkel korábban nagy érdeklődés mutatkozott a szurkolók részéről. Elvégre helyi rajongók már nagyon várják, hogy az SBTC ismét egy első osztályú gárda ellen lépjen pályára tétmeccsen.

– Ez más jellegű összecsapás lesz, mint a bajnokságban a megyei csapatokkal, de ez már a Szolnok elleni kupatalálkozón is elmondható volt. Felmérhetjük, hogy mire vagyunk képesek ilyen csapat ellen, szeretnénk tisztesen helytállni az első osztályú ellenfelünkkel szemben – mondta Rubint Richárd, az SBTC edzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában