strandfoci

2019.08.08. 13:49

Ezúttal rúgták a labdát a homokban

Augusztus első szombatján került megrendezésre az I. Strandfoci Amatőr Kupa Salgótarjánban, a Kecskés József Strand Arénában.

B.L.

A nógrádi megyeszékhely strandján több rangos nemzetközi strandkézilabda-viadalt is lebonyolítottak már, legutóbb pár hete a X. Salgó Cupot, ahová Európa több pontjáról is érkeztek csapatok.

Ezúttal már nem a kéz, hanem a láb játszotta a főszerepet. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott labdarúgótorna hat csapat részvételével zajlott le, amelynek végső győztese a Botafogó fantázianéven nevezett gárda lett. A mérkőzéseken 3+1-es felállásban játszó csapatok két tízperces félidőben küzdöttek meg egymással.

Igazi fiesztahangulat jellemezte az egész napot. Szerencsére az eső is elkerülte a rendezvényt, így a szervezők tudták tartani az időbeosztást és nem kellett mérkőzést elhalasztani. Az eredményhirdetés és a díjátadó után pedig egész estés buli várta a résztvevőket. A szervezők a következő években is szeretnék megrendezni a tornát.

A torna végeredménye: 1. Botafogó, 2. Amstel, 3. Kertvárosért Egyesület, 4. VBK, 5. Bazsi FC, 6. Rio Café.

Címkék#strandfoci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában