bajnok

2019.04.19. 14:36

Szépen gyűjtögeti az érmeket a tarjáni rúdfitneszes

A salgótarjáni eddzENIway Klub rúdtermének egyik büszkesége Danyi Donáta, aki a rúdfitnesz mellett síel, snowboardozik és úszik is.

B. L.

Danyi Donáta

A végzett úszóedző a salgótarjáni uszodában dolgozik. Donáta jelenleg testnevelői tanári szakra készül. Elvégezte az úszóedzői képzést, és amilyen rúdsportversenyre csak tudott, jelentkezett. Tavaly ősztől szépen gyűjtögeti is az elismerő okleveleket, érmeket, legnagyobb sikerének pedig a magyar bajnokságon elért aranyát tekinti.

A Magyar Levegősportok Szövetsége (MALESZ) által szervezett magyar bajnokságot a testnevelési egyetemen rendezték meg a közelmúltban, ahol a salgótarjáni versenyző a középhaladó kategóriában megszerezte az első helyet. Legutóbb pedig a IV. Nemzetközi Pole Artistic Hungary versenyen indult el, ahol egy igen erős mezőnyben tette próbára magát, immár a haladó kategóriában, itt végül az ötödik helyen zárt.

Kovácsné Szeles Enikő klubedzőtől megtudtuk, Donáta következő kiszemelt versenye a Szlávy Eszter Rúdsport Akadémia házi bajnoksága lesz.

Címkék#rúdfitnesz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában