profi ökölvívás

2019.01.10. 11:45

Nem vált valóra a mátranováki bunyós álma

A Mátranovákon élő Vári Gergő 2012 végétől profi bokszoló, eddig negyvenhat mérkőzésen lépett szorítóba.

Balogh Tibor

Vári Gergő (balra) és Hiba Sándor mérlegeléskor

A napokban Pécsen a Makai MMA Superfight Harcművészeti Gálan lépett szorítóba az Uni­ver­sal Boxing Organization (UBO) középsúlyú európai címmeccsén. Hiba Sándor ellen tíz menetben maradt alul. Így a mérlege huszonkét győzelem, huszonhárom vereség és egy döntetlen. Az eddigi pályafutása alapján a megyében is kijárna neki az elismerés.

– Nógrád megyéből elindulva, pontosabban Mátranovákról mérkőzhettem középsúlyú európai címmeccsen, ami már önmagában számomra felfoghatatlan volt még pár évvel ezelőtt – kezdte Vári Gergő. – Úgy tudom, hogy Nógrád megyéből még nem volt bunyós, aki ilyen címért szállhatott ringbe tíz menetben.

Vári Gergő (balra) és Hiba Sándor mérlegeléskor

– Miként értékeled a küzdelmet?

– Sajnos kikaptam Hiba Sándor ellen, de én úgy érzem megnyertem a mérkőzést, de legrosszabb esetben is döntetlenre gondoltam. Nagyon csalódott voltam, szégyen, de el is sírtam magam az eredményhirdetéskor, hiszen egy nagy álmom nem vált valóra. Akkor arra gondoltam, hogy befejezem a bunyót, de rengetegen biztatnak a folytatásra, ez nagyon sok erőt ad a folytatáshoz.

– Mit tervezel?

– Szeretnék más bokszpromótert magamnak, remélem sikerülni fog…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában