rúdfitnesz

2018.12.05. 15:04

Remekeltek a tarjáni lányok a rúdon

Kaári Tamara és Danyi Donáta a salgótarjáni Eddzeniway klubban ismerkedtek meg a rúdsporttal.

B. L.

A napokban a Budapesten megrendezett PolePlay rúdsportbajnokságról egy ezüst- és egy bronzéremmel tértek haza a lányok. Tamara a haladó kategóriában szerzett ezüstöt.

– Ez volt az ötödik versenyem és ennek az eredményével vagyok a legelégedettebb – tudtuk meg Tamarától. – Nagyon sok önbizalmat és színpadi rutint adott nekem ez a sport, amit főleg barátnőmnek, Dorkának köszönhetek, hiszen vele kezdtem el a rúdsportot már több, mint két éve.

Tamara azt is elmondta lapunknak, hogy a jövőben is folytatni szeretné a versenyzést, hiszen számára a boldogság kulcsa a folyamatos fejlődés, amit nagyon szeretne minden fellépése alkalmával közvetíteni.

Az úszóedzőnek tanuló Danyi Donáta már hatodik versenyén szerepelt, ezúttal 13 indulóból a harmadik helyen végzett középhaladó kategóriában. Ő négy éve ismerkedett meg a rúdfitnesszel, Kovácsné Szeles Enikőnél.

– Célom, hogy minél többet fejlődjek és idővel felkerülhessek a legjobbak közé – nyilatkozta Donáta.

A két nagyon tehetséges sportoló nyertes produkcióját december 22-én, az Eddzeniway évzáró rendezvényen tekinthetik meg a klubtagok és a gálán megjelent vendégek.

Címkék#rúdfitnesz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában