Labdarúgás

2018.05.12. 12:01

Patakon járt a Trollfoci stábja (videó)

Országjáró körútjának egyik állomásaként a minap Patakon jártak a legnépszerűbb közösségi oldalon humoros videókat és képeket megosztó trollfoci.hu munkatársai.

Hegedűs Henrik

A fővárosból érkezett stáb hazai győzelemről számolhatott be.

– Az elmúlt hét közepén vettük észre a Facebookon, hogy a Trollfoci stábja kisebb dilemmába került. Meghiúsult kapuvári forgatásuk, és mivel egyetlen hétvégét sem akartak kihagyni, hogy megörökítsenek egy alacsonyabb osztályú, „mennyei megyei” rangadót, így nyilvánosan kértek segítséget egy új helyszín meglelésére. Mi a Patak–Szügy összecsapást ajánlottuk számukra a megyei másodosztály nyugati csoportjából, mondván, a két csapat közvetlenül egymás mögött található a tabellán, ráadásul a bajnokság élmezőnyében tanyáznak, így biztosan jó meccsre lesz kilátás.

A trollfocisok el is fogadták a meghívást, és a Nógrád Megyei Hírlap munkatársai elkísérték őket Patakra. A Tóth Lucia (Lüszi), Antal Adrián és Győri T. Bence alkotta stábnak megmutattuk a falu nevezetességeit, a kápolnákat, a kétszáz éves kőhidat, néhány sztorit is megosztottunk velük a község múltjából és jelenéből. Az operatőr és társai bemehettek a hazai gárda öltözőjébe, váltottak néhány szót Bella Sándor edzővel, majd megkezdődött a mérkőzés.

Győri T. Bence kameraman kezében folyamatosan forgott a szerkezet, felvette a nézőtéri be­kiabálásokat, az érdekesebb jeleneteket, így például Varga Flórián megpattanó lövését, ami az első hazai gólt eredményezte. A patakiak végül 2–0-ra megnyerték ezt a bajnoki bronzérem megszerzése szempontjából rendkívül fontos találkozót, majd a troll­focis hármast és kísérőiket jó szívvel vendégül látták – ha már egyszer sikerült hazai győzelemről be­számolniuk.

Kiemelt fotónkon: A Trollfoci-stáb szerkesztője, Antal Adrián (balra) is a helyszínen tekintette meg a pataki mér­kőzést – Fotó: Torjay Attila

A teljes, cenzúrázatlan anyag itt tekinthető meg:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában