Verseny

2024.03.12. 11:51

Számos díjat bezsebeltek a salgótarjáni tánciskola növendékei az országos versenyen

A salgótarjáni Mona Deja-Vu Tánciskola növendékei ismét eredményesen szerepeltek a napokban megrendezett Ritmuscsapatok Országos Táncversenyén. A táncosok számos éremmel érkeztek haza a megmérettetésről, így közülük többen is ott lesznek a zágrábi világbajnokságon.

Gulyás Edina

Fotó: Beküldött

A tánciskola növendékei számos rendezvény fényét emelik fellépésükkel Salgótarjánban és környékén, a fiatalok azonban nem csak színvonalas előadásaikra, hanem különféle versenyekre is keményen készülnek. A sok gyakorlás ezúttal is meghozta az eredményt, ahogy néhány hónappal ezelőtt, úgy a napokban is eredményesen szerepeltek Dabason a Ritmuscsapatok Országos Táncversenyén.

– Ezen az alkalmon a tánciskola 22 növendéke mérette meg magát, közülük többen értek el helyezést, a különféle kategóriákban hat első, négy második és három harmadik díjat hoztunk haza – fogalmazott Szabó Mona, a tánciskola vezetője. – Összességében tehát elmondhatjuk, hogy iskolánk jól szerepelt a versenyen, hiszen több növendékünknek is ez volt az első megmérettetése.

Törpe kategóriában szerzett országos bajnoki címet az öt és fél éves

Mint mondta, mindenki eredménye elismerést érdemel, mégis unokájára a legbüszkébb. Az öt és fél éves Tóth Lara néhány hónapja lett országos bajnok jazz-dance törpe kategóriában, ezúttal azonban két első díjat is besöpört a fiatal tehetség. Szintén első helyezést ért el: Kálmán Zelma Sára, Holló Fruzsina, Szomszéd Anikó és Gergely Brigitta. Békés Melani, Szomszéd Anikó és Rozmán Száva trióban, az I love rock koreográfiával is a dobogó legfelső fokára állhatott. 

Szabó Mona azt is elárulta, hogy eredményeikkel többen is kvalifikálták magukat a világbajnokságra: 19 koreográfia versenyez majd a zágrábi World International Dance Open elnevezésű világkupán, májusban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában