Labdarúgás

2024.05.26. 12:50

Bajnok lett a Silver Tüzép Karancslapujtő együttese

Az ötödik fordulóval folytatódott hétvégén a vármegyei első osztály rájátszása, amelynek végén a Karancslapujtő bajnoki címet ünnepelhetett.

Langa Attila

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 1-4. helyért, 5. forduló:
Bánk DA – Silver Tüzép Karancslapujtő 1–2 (1–1)
Érsekvadkert, 110 néző. Vezette: Dévényi B. (Elischer M., Kovács II. T.)
Bánk: Borsi – Kovács (Rieger, 67.), Gyebnár, Járvás (Bozzai, 54.), Haronisz (Nagy, 77.), Frey, Szentpéteri (Királyházi, 77.), Kozma, Sándor (Bravo, 67.), Hajdu, Kiss. Edző: Kárpáti Zoltán.
Karancslapujtő: Vida – Romhányi, Sándor, Híves (Zsély, 77.), Tóth O., Szeles, Jeney, Sulcz, Bonivárt, Putnoki, Horváth (Kovács, 82.). Edző: Szabó Gábor.
Gl.: Járvás (3.), ill. Sándor (42.), Tóth O. (52.). Sárga lap: Kovács, Gyebnár, Haronisz, Bozzai, ill. Romhányi, Tóth O., Sulcz.
Kárpáti Zoltán: – Szeretnék gratulálni a Karancslapujtő gárdájának, akik megérdemelten szerezték meg a bajnoki címet, hiszen a tabella sosem hazudik! Ezen a mérkőzésen szerettük volna megnyerni a mérkőzést és megnehezíteni a dolgukat, hogy hátrányunk három pontra csökkenjen és a zárófordulónak is legyen még tétje. Sajnos ez nem sikerült. Az első játékrészben nagyon jól játszottunk és jól működtek a gyors átmeneteink, de a ziccereink nagy részét nem sikerült gólokra váltanunk. A kihagyott helyzetek a futballban többnyire megbosszulják magukat, így egy büntetőből egyenlítettek is a vendégek, míg a második félidőben már nem volt meg bennünk az átütő erő, ami kellett volna a sikerhez. Ezek fényében újra gratulálok a Lapujtő bajnoki címéhez, a játékosaimat pedig nem tudom elmarasztalni, hiszen mindent megtettek, de ilyen a foci, nekünk ma szinte semmi nem jött össze.
Szabó Gábor: –Egy végig nagy iramú mérkőzést játszott a két csapat, amelyen nyílt sisakkal küzdöttünk. Mentünk előre, próbáltunk magasan letámadni. A csapat erejét mutatja, hogy idegenben, egy nagyon jó csapat ellen hátrányból is sikerült megnyernünk a mérkőzést és így már bajnokok vagyunk. Nagyon köszönöm a játékosoknak, a vezetőknek és szurkolóknak, mert ebbe közösen hatalmas munkát tettünk bele ebben a szezonban, amely kifizetődött. Ezek fényében a jövő hét már csupán fieszta lesz, hazai pályán szeretnénk közösen megünnepelni a bajnoki aranyérmet. Gratulálok a Bánk csapatának, akik egy nagyon jó futballt játszó gárda, ahol szintén látszódik a keményen beletett munka. Nagyon boldogok vagyunk, még egyszer köszönöm mindenkinek ezt a feledhetetlen napot!

Építők KC – Érsekvadkerti SE 3–2 (3–0)
Salgótarján, 80 néző. Vezette: Kiss D. (Gecse Z., Homoki G.)
Építők: Kaszás – Jakab, Tőzsér, Szabó, Ökrös, Német, Csatlós D., Gyetvai, Domán, Budveszel Benjámin (Menczel, 63.), Budveszel Benett. Játékos-edző: Csatlós Tamás.
Érsekvadkert: Flamich – Girán, Büki, Kipéter, Juhász, Márkus, Vasilijevic, Tóth, Lanczkor, Orovecz, Lukáts. Edző: Nyikos József.
Gl.: Budveszel Benjámin (6.), Domán (7.), Ökrös (19.), ill. Orovecz (58.), Lanczkor (70.). Sárga lap: Jakab, ill. Orovecz, Márkus. 
Csatlós Tamás: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és a rájátszásban mutatott teljesítményéhez! Háromgólos előnyben kicsit elkényelmesedtünk, de még időben eszméltünk és sikerült ismét nyernünk, így nagyon boldogok vagyunk!
Nyikos József: – Egy félidőnyi előnyt adtunk az ellenfelünknek, akik nagyon határozottan és jól játszottak az első játékrészben. A szünetben rendeztük a sorokat, majd egy nagyon jó második félidőt játszottunk, de mivel mi csak kettő találatot szereztünk, ez kevés volt. Megérdemelt hazai győzelem született, gratulálok az Építők csapatának!

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 5-8. helyért, 5. forduló:
Pásztói SK – Héhalom SE 3–2 (2–1)
Pásztó, 100 néző. Vezette: Lucián J. (Pásztory K., Sohajda L.)
Pásztó: Hepp – Almási, Kotasz E., Lipták, Hegedűs, Dinka, Tari (Hranek, 65.), Kurcsik, Kelemen, Csépe I. (Percze, 54.), Szőllősi (Mladoniczki, 65.). Játékos-edző: Csépe István.
Héhalom: Szilágyi – Kolarovszki, Abért, Matusik (Molnár, 80.), Fodor, Nguyen, Tancsik, Nagy, Gyuriska (Varju, 65.), Berkes (Baranyi, 65.), Hajdu. Játékos-edző: Berkes László.
Gl.: Dinka (28.), Tari (31.), Kelemen (50.), ill. Hajdu (33., 77.). Sárga lap: Varju.
Csépe István: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, bár sok hibával játszottunk és taktikailag is volt pár hiányosság. Az első félidőben le kellett volna zárnunk a meccset, hiszen négy ziccerből csak egyet tudtunk értékesíteni, amelynek köszönhetően a végére magunknak tettük nehézzé a győzelmet. Le a kalappal az ellenfél előtt, hogy egy szerdai hosszabbításos kupadöntő után a meccs végéig hajtottak. További sok sikert kívánok nekik! Nekünk javulnunk kell a helyzeteink kihasználásában.
Berkes László: – A szerdai százhúsz perces kupadöntő után nagyon nehéz volt fizikálisan és mentálisan is ráhangolódni a mérkőzésre. Az első félidő kellett ahhoz, hogy átessünk a holtponton, amit a pásztói együttes nagyon taktikusan kihasznált, majd kétgólos hátrányban sikerült szépítenünk, ami meccsben tartott minket és lélekben újra pályán voltunk. A második játékrész kiegyenlítettebb volt játékban és eredményben egyaránt, de már az egyenlítéshez szükséges szerencse nem érkezett meg. A kialakult 3-2-es hazai győzelem teljesen reális volt. Gratulálok a Pásztónak a sportszerű, taktikus és eredményes játékhoz, valamint szeretnék itt is gratulálni a játékosaimnak az egész heti munkájukhoz és a hozzáállásukhoz!

Szendehely FC – Unicum FC Mohora 1–1 (0–1)
Szendehely, 60 néző. Vezette: Varga F. (Molnár L., Istvanovszki A.)
Szendehely: Boda – Kovács (Veisz, 83.), Németh Ád., Balog, Matolcsi, Maczkó, Németh D., Wiedermann, Kakuk (Kaszás, 58.), Hugyecz (Németh Ár., 70.), Pápai. Edző: Schwarcz Zoltán.
Mohora: Földi – Telek, Széles B., Vandornyik, Strihó, Klinger (Rados, 66.), Pistyúr D., Széles G., Lavkó, Hugyecz (Filip, 78.), Szita. Játékos-edző: Baranyi Tibor.
Gl.: Wiedermann (63.), ill. Strihó (26.). Sárga lap: Földi, Strihó, Vandornyik, Széles B. Kiállítva: Szita (75.).
Baranyi Tibor: – Egy játékra teljesen alkalmatlan pálya fogadott minket. Ez hatással volt a csapatokra és a mérkőzésre is, mivel folyamatos és tetszetős játék nem tudott kialakulni. Ismét sikerült a játékosoknál gyengébb teljesítményt nyújtani a játékvezetőnek. Kezdem azt hinni, hogy neki sincs önálló gondolata és irányítva van.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 9-12. hely, 5. forduló:
Diósjenő SE – Berkenye SE 2–0 (0–0) 
Diósjenő, 70 néző. Vezette: Boda V. (Csillik B., Pál A.)
Diósjenő: Tóth – Haljárszki, Makkai, Pikács, Pincze, Varga M., Varga N. (Bőgér, 77.), Szabó, Balga (Sebők, 82.), Lami (Csabuda, 82.), Monostori. Játékos-edző: Bőgér Dávid.
Berkenye: Maruszki – Hesz (Less, 57.), Fogarasi, Földvári Sz., Földvári D., Illés, Gyenes, Rottek, Selmeci T. (Selmeci Á., 82.), Rusvay (Sági, 29.), Fábri. Játékos-edző: Rusvay Gergely.
Gl.: Lami (53.), Monostori (81.). Sárga lap: Haljárszki, Pincze.
Bőgér Dávid: – Nem játszottunk ma jól, de itthon tudtuk tartani a három pontot és két gyönyörű gólt szereztünk. Gratulálok a játékosoknak a győzelemhez, míg a berkenyei barátainknak az utolsó fordulóra sok sikert kívánunk!
Rusvay Gergely: – Szoros meccsen sok helyzetünk volt, amelyeket nem tudtunk értékesíteni. Többen sérülten vállaltuk a meccset, ettől függetlenül megvoltak a helyzeteink, de ami az ellenfélnek befele, nekünk ezen a napon kifele pattant a kapufáról. Nem érdemeltünk vereséget!

Szécsény VSE – Bátonyterenyei TC 3–4 (1–2)
Szécsény, 40 néző. Vezette: Ordasi I. (Horváth S., Gyetvai B.)
Szécsény: Urbán – Komár, Molnár, Máté D., Juhász, Szokács, Kántor, Bene (Lőrik, 64.), Holman (Máté G., 84.), Kovács, Szmolnik. Edző: Tőzsér Zsolt.
Bátonyterenye: Zsignár – Bakos (Toldi, 83.), Gazdag, Lenkei, Pál-Balázs, Pöstényi (Lőricz, 86.), Almási, Kovács, Sasvári, Myszor, Zámbó (Kanalas, 88.). Edző: Forgó Péter.
Gl.: Kovács (21.), Bene (47.), Lőrik (90.), ill. Pál-Balázs (2.), Sasvári (44.), Gazdag (57.), Myszor (85.). Sárga lap: Molnár, Holman, Szokács, Juhász, ill. Sasvári. Kiállítva: Máté G. (93.). 
Tőzsér Zsolt: – Az akarat gyenge játék és a gyermeteg kapott gólok ide vezetnek, a dobogó aljára. Hétfőn óvatosan kell a Nógrád Megyei Hírlapot kinyitni, nehogy kiessünk.
Forgó Péter: – Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez!

Rájátszás az 1-4. helyért
Rájátszás az 1-4. helyért
Fotó: NMH / Forrás:  Nool.hu

 

Rájátszás az 5-8. helyért
Rájátszás az 5-8. helyért
Fotó: NMH / Forrás:  Nool.hu

 

Rájátszás a 9-12. helyért
Rájátszás a 9-12. helyért
Fotó: NMH / Forrás:  Nool.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában